مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجارتی جوجه گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجارتی جوجه گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجارتی جوجه گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجارتی جوجه گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجارتی جوجه گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

به منظور بررسی عملکرد شش آمیخته تجارتی موجود در ایران (راس، آربورایکرز، کاب، لوهمن، هوبارد و آرین) آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار و ۲۰ مشاهده در هر تکرار به مدت ۴۲ روز در شرایط پرورشی مشابه و یکسان (جوجه یک روزه از مادران همسن، تغذیه و مدیریت پرورش یکسان) اجرا شد. صفات مورد مطالعه شامل افزایش وزن، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، درصد تلفات و ضریب کارایی تولید به صورت دوره ای و متوسط افزایش وزن زنده و ضریب تبدیل در هفته ۱ تا ۶ بود. نتایج تجزیه و تحلیل آماری صفات مورد بررسی نشان داد که میانگین افزایش وزن هفتگی کل دوره بین آمیخته ها معنی دار بود (p<0.01). افزایش وزن آمیخته کاب نسبت به دیگر آمیخته ها بالاتر بود در حالی که آربوراکر دارای پایین ترین وزن در پایان دوران پرورشی داشت. میانگین خوراک مصرفی در کل دوره در سطح (p<0.05) معنی دار بود. آمیخته راس پایین ترین و هوبارد دارای بالاترین سطح خوراک مصرفی نسبت به دیگر آمیخته ها بودند. ضریب تبدیل غذایی در دوره های رشد، پایانی و کل دوره معنی دار بود (p<0.01). ضریب تبدیل غذایی در آمیخته کاب بهتر و هوبارد بالاتر نسبت به دیگر آمیخته ها بود. درصد تلفات در بین آمیخته ها معنی دار نبود. ضریب کارایی تولید که نسبتا یک شاخص ارزیابی جامع تری (در برگیرنده اکثر شاخص های مهم تولید عملکرد) می باشد در آمیخته کاب بالاتر از سایر آمیخته ها بوده است. بررسی روند سرعت رشد (افزایش وزن هفتگی) و ضریب تبدیل تمامی آمیخته ها نشان داد که ادامه رشد از ۶ هفتگی به بعد دارای مزیت نسبی کمتری می باشد. ارزیابی کیفیت لاشه نشان داد که تفاوت معنی داری بین نسبت لاشه (به کل وزن زنده قبل از کشتار) و اندام اصلی تشکیل دهنده لاشه (نسبت سینه و ران به کل لاشه) در آمیخته های مختلف وجود نداشت. درصد چربی حفره بطنی در آمیخته راس کمتر و در آمیخته لوهمن بیشتر از سایر آمیخته بود. ارزیابی شیمیایی لاشه نشان داد که آمیخته هوبارد دارای کمترین سطح درصد چربی و بیشترین سطح درصد پروتیین در بین آمیخته ها می باشد. در ضمن آمیخته آربورایکرز دارای بیشترین سطح درصد چربی و آمیخته راس دارای پایین ترین سطح درصد پروتیین در لاشه می باشند.

کلید واژه: جوجه های گوشتی، آمیخته تجارتی، ضریب تبدیل غذایی، تلفات، خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی لاشه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.