تاثیر استفاده از پودر بقایای کشتار گاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر استفاده از پودر بقایای کشتار گاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر استفاده از پودر بقایای کشتار گاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از پودر بقایای کشتار گاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر استفاده از پودر بقایای کشتار گاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

به منظور مطالعه اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر بقایای کشتارگاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی، آزمایشی با استفاده از تعداد ۲۲۸ قطعه جوجه گوشتی سویه تجاری آرین با وزن اولیه یکسان در قالب طرح آماری کاملا تصادفی با ۴ تیمار و ۳ تکرار انجام گرفت. جوجه ها بعد از توزین در پایان هفته اول تقسیم بندی شده و به تعداد ۱۹ قطعه در هر جایگاه قرار گرفتند. جیره های آزمایشی با استفاده از سطوح، صفر، ۲، ۴ و ۶ درصد پودر بقایای کشتارگاهی طیور تنظیم گردید. انرژی، پروتیین، کلسیم، فسفر، متیونین، لیزین و متیونین+ سیستین جیره ها در هر دوره بین تیمارها یکسان بود و جیره ها بر اساس احتیاجات قید شده در دفترچه راهنمای پرورش جوجه آرین تنظیم شدند. در طول دوره آزمایش آب و غذا به طور آزاد در اختیار جوجه ها قرار گرفت. در پایان آزمایش از هر تکرار دو جوجه انتخاب، کشتار و درصد اجزا لاشه آن ها تعیین گردید. صفات مورد بررسی در طول آزمایش عبارت بودند از: افزایش وزن هفتگی، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، وزن نهایی ودرصد تلفات. صفات تجزیه لاشه نیز در پایان آزمایش رکورد گیری ش ده و کلیه صفات مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. بر اساس نتایج به دست آمده مشخص شد، در کل دوره آزمایش ۴۹) روز(، با استفاده از پودر بقایای کشتارگاهی طیور در جیره جوجه های گوشتی بین تیمارهای مختلف از نظر صفات خوراک مصرفی و افزایش وزن تفاوت معنی دار آماری وجود داشت (p<0.05). از نظر صفت خوراک مصرفی در کل دوره، تیمارهای شاهد و سطح ۶ درصد با مقدار یکسان، بیشترین خوراک مصرفی را داشته و تیمارهای ۲ و ۴ درصد به ترتیب در مراتب بعدی قرار داشتند. از نظر صفت افزایش وزن در کل دوره، تیمار سطح ۶ درصد بیشترین مقدار افزایش وزن و سپس تیمارهای ۴ درصد، شاهد و ۲ درصد به ترتیب در مراتب بعدی قرار داشتند. ولی صفات دیگر از جمله ضریب تبدیل غذایی، درصد تلفات، و صفات مربوط به تجزیه لاشه اختلاف معنی داری نشان ندادند (p>0.05). به طور کلی استفاده از این پودر در جیره تا سطوح ۲ و ۴ درصد در کل دوره منجر به کاهش معنی دار مصرف خوراک نسبت به گروه شاهد شده (p<0.05)، اما افزایش آن تا سطح ۶ درصد تغییری در میزان خوراک مصرفی نسبت به گروه شاهد ایجاد نکرد (p>0.05). از نظر صفت افزایش وزن در کل دوره، سطح ۶ درصد بیشترین و سطح ۲ درصد کمترین میزان افزایش وزن را داشتند (p<0.05)، اما سطح ۶ درصد با سطوح ۴ درصد و گروه شاهد تفاوت معنی داری نشان نداد (p>0.05). از نظر صفات ضریب تبدیل و درصد تلفات در کل دوره، تغیرات تیمارها نسبت به هم معنی دار نبود (p>0.05). از نظر هزینه خوراک مصرفی به ازای هر کیلوگرم وزن زنده، سطح ۶ درصد کمترین ۳۴۴۵.۸) ریال) و گروه شاهد بیشترین ۳۹۵۴.۴) ریال) هزینه را داشته و سطوح ۴ و ۲ درصد (به ترتیب با ۳۵۲۶.۴ و ۳۶۷۱.۳ ریال(، در مراتب دوم و سوم قرار داشتند.

کلید واژه: جوجه گوشتی، تغذیه، پودر ماهی، پودر بقایای کشتارگاهی طیور، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.