تاثیر نگهداری در یخ بر روی تغییرات چربی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نگهداری در یخ بر روی تغییرات چربی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نگهداری در یخ بر روی تغییرات چربی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نگهداری در یخ بر روی تغییرات چربی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نگهداری در یخ بر روی تغییرات چربی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

تغییرات برخی از شاخص های کیفی ماهی فیتوفاگ Hypophthalmichthys molitrix از جمله رطوبت، چربی کل، پراکسید، تیوباربیتوریک اسید، اسیدهای چرب آزاد و آهن هم در فواصل زمانی ۱، ۴، ۷، ۱۰، ۱۳ و ۲۰ روز نگهداری در یخ، بررسی شد. کیفیت چربی نمونه ماهیان (از نظر فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک) کاهش معناداری )در سطح احتمال (%۵ نشان داد. همچنین ارزیابی حسی با سنجش برخی از شاخص ها مانند چشم، بافت، ظاهر عمومی، بو و ظاهر آبشش بیانگر کیفیت تازگی ماهی از درجه عالی تا خوب تا روز چهارم و از درجه خوب تا قابل پذیرش تا روز دهم نگهداری بود.

کلید واژه: فیتوفاگ Hypophthalmichthys molitrix، کیفیت، چربی، نگهداری در یخ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.