بررسی عوامل موثر بر نیرو و مقاومت برشی ساقه برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر نیرو و مقاومت برشی ساقه برنج دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر نیرو و مقاومت برشی ساقه برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر نیرو و مقاومت برشی ساقه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر نیرو و مقاومت برشی ساقه برنج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۲۲

گیاه برنج در طول دوران رشد و در طی عملیات برداشت در معرض نیروهای طبیعی و مکانیکی مختلف قرار دارد. به منظور کمک به طراحی مهندسی مکانیزم های برش و ادوات برداشت، داشتن اطلاعات صحیح در مورد خصوصیات فیزیکی و برشی ساقه برنج ضرورت دارد. در این تحقیق، برخی از مشخصه های فیزیکی ساقه برنج از جمله، درصد رطوبت، سطح مقطع عرضی و جرم واحد طول تعیین و تاثیر این عوامل بر روی نیروی برشی ساقه مورد بررسی قرار گرفت. به علاوه، نیروی برش ساقه با طراحی و ساخت یک دستگاه برش با مکانیزم رفت و برگشتی اندازه گیری شده و تاثیر عوامل مختلف از جمله نوع رقم، سرعت برشی تیغه، زاویه لبه تیغه و نوع تیغه روی مقاومت برشی ساقه با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تاثیر سطح مقطع عرضی و رطوبت ساقه بر نیروی برش در سطح احتمال ۱% معنی دار بودند. ضمنا، اثر متقابل نوع رقم و سطح مقطع عرضی در سطح ۱% و همچنین اثر متقابل نوع رقم و رطوبت در سطح ۵% معنی دار بودند. با افزایش سطح مقطع عرضی، نیروی برش افزایش یافته و افزایش درصد رطوبت موجب کاهش نیروی برش گردید. تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که تاثیر نوع رقم، سرعت برش تیغه و زاویه لبه تیغه در سطح ۱% به عنوان عوامل اصلی و همچنین اثر متقابل نوع رقم و سرعت برشی تیغه روی مقاومت برشی ساقه برنج معنی دار بودند. نوع تیغه اثر معنی داری روی مقاومت برشی ساقه نداشت. نتایج آزمون دانکن نشان داد که بیشترین و کمترین مقدار مقاومت برشی به ترتیب مربوط به ارقام خزر و هاشمی بوده که مقادیر میانگین آن ها به ترتیب ۲۰۴.۱ و ۱۸۰.۹ کیلو پاسکال به دست آمد. همچنین، مقاومت برشی ساقه در سرعت برشی ۰.۶ متر بر ثانیه با میانگین ۲۱۲ کیلو پاسکال دارای بیشترین مقدار و در سرعت برشی ۱.۵ متر بر ثانیه با میانگین ۱۶۴.۵ کیلو پاسکال دارای کمترین مقدار بودند. با توجه به نتایج مقایسه میانگین ها، مقاومت برشی ساقه برای زاویه لبه ۳۵ درجه تفاوت معنی داری در سطح ۱% با زوایای لبه ۲۵ و ۳۰ درجه نشان داد. اثر متقابل نوع رقم و سرعت برشی تیغه روی مقاومت برشی معنی دار بود. بیشترین مقدار مقاومت برشی در رقم فجر با میانگین ۲۳۴.۴ کیلو پاسکال در سرعت برشی ۰.۶ متر بر ثانیه و کمترین مقدار آن مربوط به رقم هاشمی در سرعت برشی ۱.۵ متر بر ثانیه با میانگین ۱۶۱.۶ کیلو پاسکال به دست آمد.

کلید واژه: خواص فیزیکی، ساقه برنج، نیروی برش، سرعت برشی تیغه، مقاومت برشی ساقه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.