بررسی مقایسه ای دو شیوه ارزشیابی بالینی OSCE و درجه بندی در یکی از بیمارستانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اراک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای دو شیوه ارزشیابی بالینی OSCE و درجه بندی در یکی از بیمارستانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اراک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای دو شیوه ارزشیابی بالینی OSCE و درجه بندی در یکی از بیمارستانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای دو شیوه ارزشیابی بالینی OSCE و درجه بندی در یکی از بیمارستانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای دو شیوه ارزشیابی بالینی OSCE و درجه بندی در یکی از بیمارستانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اراک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب و تزکیه

تعداد صفحات :۸

پژوهش حاضر یک مطالعه توصیفی تحلیلی از نوع مقایسه ای است که به منظور بررسی مقایسه ای نتایج حاصل از دو شیوه ارزشیابی OSCE و درجه بندی در دانشجویان پرستاری یکی از بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان اراک انجام شده است.در این پژوهش تعداد ۳۰ دانشجوی مقطع کارشناسی پرستاری ورودی سال ۱۳۷۶ دانشگاه علوم پزشکی اراک به روش سرشماری انتخاب و با دو شیوه ارزشیابی OSCE و درجه بندی مورد ارزیابی قرار گرفتند.جهت گردآوری داده ها در این پژوهش از چک لیست مشاهده در سه ایستگاه با مشاهده گر و برگه پرسشنامه در دو ایستگاه علامت زدنی و نیز برگه درجه بندی کلی مختص دانشگاه علوم پزشکی اراک استفاده شد.یافته های پژوهش در ۴۰ جدول خلاصه شده است و به منظور دستیابی به نتایج، از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است. جهت تعیین میانگین خطای هر یک از روشهای ارزشیابی از آزمون تی زوج و جهت مقایسه جز به جز و عناوین و حیطه های ارزشیابی و نمره کلی فرم درجه بندی و روش OSCE از ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است. یافته های این پژوهش حاکی از آن است که در تمام موارد میانگین نمرات در شیوه درجه بندی بالاتر از میانگین نمرات در شیوه OSCE است و آزمون تی زوج نشان داد که این اختلاف از نظر آماری معنادار است (P<0/10000). همچنین نتایج آزمون مان ویتنی یو ۲ نشان داده که در روش OSCE بین متغیر جنس و نمرات درسه حیطه نگرش و نمره کلی ارتباط معناداری وجود ندارد. در روش درجه بندی متغیر جنس با نمرات حیطه نگرش و نیز نمره کلی کارآموزی ارتباط معناداری وجود داشت و نمرات دختران بالاتر از نمرات پسران بود. متغیر سن با نمرات در دو شیوه ارتباط معناداری نداشت. در خاتمه براساس یافته های پژوهش پیشنهاداتی برای کاربرد نتایج و اجرای پژوهش های بعدی داده شده است.

کلید واژه: شیوه های ارزشیابی، ارزشیابی بالینی، OSCE، درجه بندی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.