بررسی کارایی و تاثیر مقادیر مختلف اوره با پوشش گوگردی و سایر منابع کودی نیتروژن دار بر عملکرد کمی و کیفی کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کارایی و تاثیر مقادیر مختلف اوره با پوشش گوگردی و سایر منابع کودی نیتروژن دار بر عملکرد کمی و کیفی کلزا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کارایی و تاثیر مقادیر مختلف اوره با پوشش گوگردی و سایر منابع کودی نیتروژن دار بر عملکرد کمی و کیفی کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کارایی و تاثیر مقادیر مختلف اوره با پوشش گوگردی و سایر منابع کودی نیتروژن دار بر عملکرد کمی و کیفی کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کارایی و تاثیر مقادیر مختلف اوره با پوشش گوگردی و سایر منابع کودی نیتروژن دار بر عملکرد کمی و کیفی کلزا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی تاثیر مقادیر مختلف کود اوره با پوشش گوگردی و سایر منابع کودی نیتروژن دار بر عملکرد کمی و کیفی کلزا (لاین SLM0 46)، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار به اجرا درآمد. عوامل مورد بررسی عبارت بودند از: اوره با پوشش گوگردی (S1)، اوره معمولی (S2)، نیترات آمونیم (S3)، سولفات آمونیم (S4) و پنج سطح کودی شامل صفر، ۶۰، ۱۲۰، ۱۸۰ و ۲۴۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار، نتایج به دست آمده نشان داد که منابع کودی اوره و نیترات آمونیوم در مقایسه با سایر منابع کودی در افزایش عملکرد دانه موثرتر بودند. محاسبات اقتصادی انجام شده نشان داد، چه به لحاظ حجم کود مصرفی و چه به لحاظ قیمت تمام شده آن، کود اوره با صرفه ترین منبع کودی برای کلزا بوده و از مزیت نسبی بیشتری نسبت به سایر منابع کودی برخوردار است. گران ترین منبع کودی برای کلزا سولفات آمونیوم بود و منابع کودی نیترات آمونیوم و اوره با پوشش گوگردی از لحاظ صرفه اقتصادی به ترتیب بعد از کود اوره معمولی قرار گرفتند. بالاترین عملکرد دانه کلزا از مصرف ۲۴۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار حاصل گردید و با کاهش میزان نیتروژن مصرفی عملکرد دانه به طور معنی داری کاهش یافت. همبستگی مثبت و معنی داری در سطح یک درصد بین عملکرد دانه با پروتئین دانه، میزان نیتروژن برگ، بیوماس کل، ارتفاع بوته، تعداد برگ در بوته، تعداد غلاف در بوته، تعداد شاخه های فرعی در بوته و تعداد دانه در غلاف، مشاهده شد. بالا بودن ضریب همبستگی بین عملکرد دانه و عملکرد روغن (r=0.99**) نشان می دهد که اساس انتخاب منابع کودی و مقادیر نیتروژن باید بر اساس پتانسیل تولید گیاه صورت پذیرد. اندازه گیری میزان نیتروژن برگ می تواند به عنوان معیاری برای تعیین کفایت با کمبود نیتروژن مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: منابع کودی، نیتروژن، کلزا، عملکرد روغن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.