اثر مهاری نیتریک اکساید در جلوگیری از کاهش ویتامین E پلاسمای به هنگام تزریق آهن دکستران در موشهای صحرایی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مهاری نیتریک اکساید در جلوگیری از کاهش ویتامین E پلاسمای به هنگام تزریق آهن دکستران در موشهای صحرایی نر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مهاری نیتریک اکساید در جلوگیری از کاهش ویتامین E پلاسمای به هنگام تزریق آهن دکستران در موشهای صحرایی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مهاری نیتریک اکساید در جلوگیری از کاهش ویتامین E پلاسمای به هنگام تزریق آهن دکستران در موشهای صحرایی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مهاری نیتریک اکساید در جلوگیری از کاهش ویتامین E پلاسمای به هنگام تزریق آهن دکستران در موشهای صحرایی نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۹

پیش زمینه و هدف: در حالی که نقش آهن در استرس اکسیداتیو محرز می باشد، نقش نیتریک اکساید کاملا شناخته نشده است. از طرف دیگر در مورد تداخل آهن و نیتریک اکساید در استرس اکسیداتیو نیز اتفاق نظر وجود ندارد. هدف از مطالعه حاضر بررسی تداخل آهن و نیتریک اکساید در ایجاد استرس اکسیداتیو در پلاسما می باشد.مواد و روشها: شصت و چهار موش صحرایی نر به هشت گروه هست تایی تقسیم گردیدند: -۱ شاهد (تزریق سرم نمکی)، -۲ آهن (تزریق Iron Dextran)، ۳ ال – آرژنین (تزریق L – Arginine)، -۴ ال – نیم (nitro-L-Arginine- methylester بلوک کننده نیتریک اکساید سنتاز)، -۵ آهن + ال – آرژنین، -۶ آهن + ال – نیم، -۷ دفروکسامین (Defferoxamine – شلاتور آهن) و ۸- ال – آرژنین + دفروکسامین، تزریقات به صورت داخلی صفاقی انجام شدند و پس از بیست ساعت نمونه های پلاسما جمع آوری گردیدند. ویتامین E به عنوان شاخصی از استرس اکسیداتیو توسط دستگاه کروماتوگرفی مایع با کارکرد عالی (HPLD) اندازه گیری شد.یافته ها: در گروه آهن غلظت ویتامین E نسبت به گروه شاهد کاهش معنی داری را نشان می دهد (P<0.01) اما در گروه ال – آرژینین تفاوتی را نسبت به این گروه نشان نمی دهد. در گروه آهن + ال – آرژنین از کاهش غلظت ویتامین E پلاسمایی جلوگیری شده است به طوری که اختلاف معنی داری با گروه شاهد ندارد. از طرف دیگر غلظت ویتامین E در گروه آهن + ال – نیم به شدت کاهش یافت است به طوری که با گروه شاهد در سطح P<0.001 و با گروه آهن + ال – آرژنین در سطح P<0.01 معنی دار می باشد.

کلید واژه: آهن دکستران، نیتریک اکساید، استرس اکسیداتیو، ویتامین E

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.