مقایسه اثر روش تغذیه ای وریدی – گوارشی و گوارشی تنها بر میزان پروتیین کل، آلبومین، بیلی روبین، تری گلیسیرید و گلوکز سرم در بیماران ضربه‌ مغزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر روش تغذیه ای وریدی – گوارشی و گوارشی تنها بر میزان پروتیین کل، آلبومین، بیلی روبین، تری گلیسیرید و گلوکز سرم در بیماران ضربه‌ مغزی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر روش تغذیه ای وریدی – گوارشی و گوارشی تنها بر میزان پروتیین کل، آلبومین، بیلی روبین، تری گلیسیرید و گلوکز سرم در بیماران ضربه‌ مغزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر روش تغذیه ای وریدی – گوارشی و گوارشی تنها بر میزان پروتیین کل، آلبومین، بیلی روبین، تری گلیسیرید و گلوکز سرم در بیماران ضربه‌ مغزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر روش تغذیه ای وریدی – گوارشی و گوارشی تنها بر میزان پروتیین کل، آلبومین، بیلی روبین، تری گلیسیرید و گلوکز سرم در بیماران ضربه‌ مغزی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات پزشکی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: بیماران ضربه‌ مغزی به افزایش سوخت وساز، افزایش کاتابولیسم، افزایش قند خون، تعادل ازته‌ منفی، کاهش وزن، آتروفی ماهیچه‌ها و اختلالات کار کرد دستگاه ‌های گوناگون به ویژه گوارش و تنفس دچار می ‌شوند. همه‌ این موارد نتیجه تغییرات هورمونی و پاسخ ‌های مرحله حاد است. در این پژوهش، کوشش شده است که اثرات دو روش تغذیه‌ای وریدی- گوارشی و گوارشی تنها، بر چندین یافته‌ خونی در بیماران دچار ضربه‌ مغزی بررسی گردد و مشخص شود که کدام روش در نگهداری این موارد در اندازه طبیعی توانایی بیشتری دارد.روش کار: این بررسی آینده‌ نگر در طول ۳۶ ماه بر روی ۶۶ نفر بیمار دچار ضربه‌ مغزی شامل ۵۵ مرد و ۱۱ زن ۱۸ تا ۷۲ ساله با حداکثر Glasgow Coma Scale score (GCSs) ساعت نخست بین ۴ تا ۱۰ انجام شد. این بیماران، به طور تصادفی به دو گروه بخش شدند. گروه ۱، تغذیه‌ وریدی- گوارشی و گروه ۲ ، تغذیه‌ گوارشی تنها را دریافت کردند. بررسی به مدت ۱۴ روز و در بیمارستان انجام گرفت.یافته‌ها: گروه ۱ کالری و پروتیین بیشتری در طول ۱۴ روز دریافت کردند و میانگین پروتیین کل سرم آنها در طی این دوره، به گونه‌ای معنی‌ دار، بیشتر از گروه ۲ بود (p=0.037) اما آلبومین سرم آن ها، تفاوتی چندان را نشان نداد. بیلی روبین کل و تری گلیسیرید سرم گروه ۱در هفته نخست بالاتر بود P<0.001) در هر دو مورد) و میانگین ۱۴ روز هم در این دو مورد، در گروه ۱، میزانی بالاتر را نشان می‌داد (P<0.001 در هر دو مورد) اما در طی هفته‌ دوم تفاوت قابل ملاحظه‌ای نداشت. گلوکز سرم بیماران گروه ۱، در هفته‌ نخست بالاتر از گروه ۲ بود (P<0.001) اما در هفته‌ دوم، اختلافی معنی ‌دار با گروه ۲ مشاهده نشد.نتیجه: روش تغذیه‌ای، وریدی- گوارشی، پروتیین و کالری بیشتر در اختیار بیماران قرار می ‌دهد و در ثابت نگاه داشتن میزان پروتیین کل سرم موفق‌ تر است، ضمن آنکه تری گلیسیرید و بیلی روبین وگلوکز سرم در این روش، افزایشی بیشتر دارد.

کلید واژه: ضربه مغزی، تغذیه گوارشی، تغذیه‌ وریدی، شاخص‌ های خونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.