بررسی مقایسه ای پاپ اسمیرهای دارای ASCUS و نتایج بیوپسی آن ها به منظور تعیین پارامترهای سیتولوژیک قابل اعتماد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای پاپ اسمیرهای دارای ASCUS و نتایج بیوپسی آن ها به منظور تعیین پارامترهای سیتولوژیک قابل اعتماد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای پاپ اسمیرهای دارای ASCUS و نتایج بیوپسی آن ها به منظور تعیین پارامترهای سیتولوژیک قابل اعتماد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای پاپ اسمیرهای دارای ASCUS و نتایج بیوپسی آن ها به منظور تعیین پارامترهای سیتولوژیک قابل اعتماد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای پاپ اسمیرهای دارای ASCUS و نتایج بیوپسی آن ها به منظور تعیین پارامترهای سیتولوژیک قابل اعتماد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۶

پیش زمینه و هدف: بررسی میکروسکوپی اسمیرهای سرویکوواژینال (پاپ اسمیر) نقش اساسی در شناسایی ضایعات پیش سرطانی و سرطانی گردن رحم ایفا می کند. طیف وسیعی از تغییرات در پاپ اسمیرها مشاهده می شود که تفسیر مراحل بینابینی آن که منجر به مشاهده سلول های تحت عنوان ASCUS می شود مشکل می باشد. ASCUS سلولی است که تغییرات بارزتر از تغییرات واکنشی داشته ولی فاقد ویژگی های خاص نئوپلازی داخل اپی تلیالی می باشد. مطالعات مختلف انجام گرفته نیز حاکی از آن است که در%۳۰- %۴۰ مواردی که در پاپ اسمیر ASCUS مشاهده شده بود در نمونه بیوپسی دیسپلازی موجود بوده است. هدف از این مطالعه تعیین پارامترهای سیتولوژیک مطمئن به منظور تعیین ماهیت واقعی سلول ASCUS بود. مواد و روش کار: در این بررسی حدودا چهار ساله کلیه پاپ اسمیرهای با گزارش ASCUS که بیوپسی بعدی آن ها نیز در دسترس بود با در نظر گرفتن۱۷ پارامتر مربوط به سیتوپلاسم و هسته سلول و زمینه اسمیر مورد بررسی مجدد میکروسکوپی قرار گرفت و اطلاعات حاصله با نرم افزار SPSS و روش آماری کای اسکوئر تجزیه و تحیل شد نتایج: پس از تجزیه و تحلیل های آماری نتیجه گرفته شد که چهار پارامتر نامنظم بودن شکل هسته، بالا بودن هسته نسبت به سیتوپلاسم، واکوئلیزاسیون سیتوپلاسم و کثیف بودن زمینه اسمیر با حساسیت زیاد مطرح کننده دیسپلازی می توانند باشند. نتیجه گیری: در تعیین ماهیت واقعی سلول ASCUS توجه به مجموعه ای از پارمترها بیش از یک پارامتر خاص می توانند کمک کننده باشد. در عین حال تعیین ماهیت واقعی سلول ASCUS بر مبنای یک نمونه منفرد پاپ اسمیر مشکل بوده و نیاز به بررسی های کاملتری برای رفع ابهام موجود دارد.

کلید واژه: پاپ اسمیر، ASCUS، تغییر واکنشی، دیسپلازی، S.C.C

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.