تاثیر وضعیت دریافت درشت مغذی ها و ریزمغذی ها روی فشار خون بیماران دیابتی نوع II در شهرستان سبزوار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر وضعیت دریافت درشت مغذی ها و ریزمغذی ها روی فشار خون بیماران دیابتی نوع II در شهرستان سبزوار دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر وضعیت دریافت درشت مغذی ها و ریزمغذی ها روی فشار خون بیماران دیابتی نوع II در شهرستان سبزوار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر وضعیت دریافت درشت مغذی ها و ریزمغذی ها روی فشار خون بیماران دیابتی نوع II در شهرستان سبزوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر وضعیت دریافت درشت مغذی ها و ریزمغذی ها روی فشار خون بیماران دیابتی نوع II در شهرستان سبزوار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۵

زمینه و هدف: پرفشاری خون یک بیماری شایع و خطرآفرین در دیابت است که ۲۰-۶۰% بیماران دیابتی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به نظر می‌رسد مواد مغذی مختلف بر روی فشار خون تاثیر داشته باشد. مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر وضعیت دریافت درشت مغذی ها و ریزمغذی ها بر روی فشار خون افراد مبتلا به دیابت نوع II انجام شد.روش بررسی: این مطالعه توصیفی- تحلیلی بر روی ۹۲ بیمار دیابتی نوع II مراجعه‌کننده به کلینیک دیابت سبزوار که به صورت تصادفی انتخاب شدند، انجام گرفت. فشار خون توسط فشارسنج جیوه‌ای در حالت نشسته اندازه ‌گیری شد و مواد غذای مصرفی بیماران توسط پرسشنامه ۲۴ ساعته خوراک و بسامد خوراک کسب گردید و با برنامه Food Processor آنالیز گردید و دریافت مواد مغذی هر فرد، تعیین گردید. اطلاعات جمع‌آوری شده با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS و آزمونهای آمار توصیفی و ضریب همبستگی پیرسون در سطح معنی‌داری P0.05 تجزیه و تحلیل شدند.یافته‌ها: میانگین سنی بیمار ان ۱۳±۵۳ سال و شاخص توده بدنی آنها ۲۶.۹۸±۴.۸۲ (BMI)بود. میانگین فشار خون سیستولیک بیماران ۲۸/۱۹±۰۳/۱۳۱ و فشار خون دیاستولیک ۶۷/۶±۰۱/۷۷ میلیمتر جیوه بود و شیوع هیپرتانسیون در آنها ۳/۲۹% بود. همبستگی مثبت معنی‌داری بین دریافت کلسترول، سدیم، B3،B5 و اسیدفولیک با فشار خون سیستولیک وجود داشت. همچنین همبستگی معکوس معنی‌داری بین میزان دریافت سلنیوم، روی و مس با فشار خون دیاستولیک وجود داشت. نتیجه ‌گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که باید با افزایش آگاهی بیماران دیابتی و خانواده آنها در ایجاد عادات غذایی صحیح از طریق آموزش مداوم، از عوارض سو پرفشاری خون روی دیابت و بار بهداشی آن کاست.

کلید واژه: پرفشاری خون، دیابت، درشت مغذی ها، ریزمغذی ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.