عوامل موثر بر ضایعات نان، مطالعه موردی: شهرستان ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل موثر بر ضایعات نان، مطالعه موردی: شهرستان ارومیه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل موثر بر ضایعات نان، مطالعه موردی: شهرستان ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل موثر بر ضایعات نان، مطالعه موردی: شهرستان ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل موثر بر ضایعات نان، مطالعه موردی: شهرستان ارومیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقتصاد کشاورزی و توسعه

تعداد صفحات :۱۰

نان سهم عمده ای در الگوی مصرف خانوارهای ایران دارد. کاهش ضایعات آن در واحدهای تولیدی (نانوایی ها) و واحدهای مصرف کننده نان (خانوارها) می تواند به بهبود وضع اقتصادی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان آن و همچنین به بهبود وضع اقتصاد کل کشور کمک کند. باید گفت که واردات گندم از خارج نیز رقم بزرگی است.در این پژوهش میزان ضایعات نان در شهرستان اورمیه برآورد شده و عوامل موثر بر آن بررسی و مشخص شده است که میزان ضایعات نان در شهرستان اورمیه ۱۴.۶۴ درصد است. نتایج این بررسی نشان می دهد که میان ضایعات نان خانوار با درامد خانوار و میزان مصرف روزانه افراد و تعداد افراد خانوار رابطه مستقیم ولی بین ضایعات نان و میزان تحصیلات رییس خانوار رابطه معکوس وجود داشته است. اما میان ضایعات نان در خانوارها و مدت زمان توقف درب نانوایی رابطه ای مشاهده نشد. همچنین میان میزان ضایعات نان در نانوایی ها و مقدار سهمیه آرد آنها رابطه مستقیم ولی بین ضایعات نان و تجربه کارگران و مدت زمان تخمیر رابطه ای معکوس وجود داشته است.

کلید واژه: ضایعات نان، درآمد خانوار، میزان تحصیلات، تجربه کارگران، مدت زمان تخمیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.