اثرات جهش زایی و سرطان زایی کیسه های پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف غذایی با استفاده از سالمونلاتیفی موریوم و میکروزوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات جهش زایی و سرطان زایی کیسه های پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف غذایی با استفاده از سالمونلاتیفی موریوم و میکروزوم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات جهش زایی و سرطان زایی کیسه های پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف غذایی با استفاده از سالمونلاتیفی موریوم و میکروزوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات جهش زایی و سرطان زایی کیسه های پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف غذایی با استفاده از سالمونلاتیفی موریوم و میکروزوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات جهش زایی و سرطان زایی کیسه های پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف غذایی با استفاده از سالمونلاتیفی موریوم و میکروزوم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حکیم

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: سالم بودن تمام اجزا و بالا بودن کیفیت آنها و اطمینان از بی ضرر بودن آنچه که روزانه مصرف می شود از اهمیت بالایی برخوردار است. لزوم بررسی ترکیبات پلی اتیلنی سنگین و سبک به عنوان گرانول اولیه و ظروف یکبار مصرف ساخته شده از آنها، منجر به طرح این پروژه تحقیقاتی گردید. لذا تحقیق حاضر با هدف بررسی اثرات جهش زایی و سرطان زایی این ترکیبات به انجام رسیده است.روش کار: روش کار در این پژوهش با بهره گیری از آزمون Ames و نیز استفاده از سویه های سالمونلاتیفی موریوم TA100, TA104 که مستقیما از پروفسور Ames دریافت گردید، می باشد. در مرحله اول، این سویه ها از نظر خلوص خاصیت جهش مورد تایید قرار گرفتند. سپس انواع محصولات پلی اتیلنی به طور جداگانه به محیط کشت گلوکزاگار حداقل حاوی کشت تازه شبانه (TA100, TA104) اضافه گردیده، و متعاقبا با نمونه شاهد مثبت (شامل باکتری جهش یافته و ازید سدیم) و شاهد منفی (شامل باکتری جهش یافته و آب مقطر استریل) سنجیده شدند. در مرحله دیگری از این پژوهش به محیط اگار حداقل به همراه مواد پلی اتیلنی مشکوک به سرطان زایی به طور جداگانه میکروزوم کبد موش که در شرایط استریل تهیه گردیده، افزوده شد تا اثر ماده سرطان زا با تعین باکتریهایی که موتاسیون برگشتی یافته و هیستیدین تولید می کنند، اندازه گیری شود.نتایج: نتایج این پژوهش با توجه به این مساله که سویه های TA100, TA104 موتاسیون مشخصی در اپرون هیستیدین خود دارند، آنها را وابسته به منبع هیستیدین خارجی نموده است. در تماس با یک موتاژن این موتاسیون قابلیت برگشت داشته و بنابراین باکتری مجددا مستقل از مصرف هیستیدین خارجی می گردد. در این پژوهش جهش زایی مواد از طریق شمارش کلنی ها و مقایسه آن با شاهد منفی که در اثر موتاسیون خودبخود حاصل می شود، به اثبات رسیده و سنجیده شد. نتایج حاصله نشان دادند که گرانول اولیه و ظروف مصرفی ساخته شده از پلی اتیلن سنگین (به صورت لیوان و ظروف یکبار مصرف، بطری حمل نوشابه و کیسه حمل شیر) دارای خاصیت جهش زایی نمی باشند، اما کیسه های نازک از جنس پلی اتیلن سبک سبب موتاسیون برگشتی سالمونلا در جهت سنتز هیستیدین شده و کیسه های پلی اتیلنی آغشته به روغن های جامد و مایع نیز اثر جهش زایشان افزایش یافته بود.نتیجه گیری: نتایج حاصله از این تحقیق حاکی از آن است که با توجه به اینکه پلی اتیلن خود به عنوان یک ماده کاملا بی خطر به حساب می آید، تنها دلیلی که می توان برای خاصیت جهش زایی و سرطان زایی کیسه ها عنوان کرد، حضور مواد بسیار فعالی است که به پلی اتیلن اضافه شده و در فرایند ساخت آن کاربرد دارد. لذا با توجه به حساس بودن این موضوع می بایست در نحوه ساخت کیسه ها دقت، توجه و کنترل بیشتری صورت گیرد.

کلید واژه: جهش زایی و سرطان زایی، پلی اتیلن، سالمونلاتیفی موریوم، میکروزوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.