تاثیر زمان برداشت و دما و مدت خشک کردن بر قوه نامیه، بنیه و برخی ویژگی های مرتبط با بذر دو رقم کلزا (.Brassica napus L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر زمان برداشت و دما و مدت خشک کردن بر قوه نامیه، بنیه و برخی ویژگی های مرتبط با بذر دو رقم کلزا (.Brassica napus L) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر زمان برداشت و دما و مدت خشک کردن بر قوه نامیه، بنیه و برخی ویژگی های مرتبط با بذر دو رقم کلزا (.Brassica napus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر زمان برداشت و دما و مدت خشک کردن بر قوه نامیه، بنیه و برخی ویژگی های مرتبط با بذر دو رقم کلزا (.Brassica napus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر زمان برداشت و دما و مدت خشک کردن بر قوه نامیه، بنیه و برخی ویژگی های مرتبط با بذر دو رقم کلزا (.Brassica napus L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۲۲

به منظور بررسی تاثیر زمان برداشت و دما و مدت خشک کردن بر قوه نامیه، بنیه بذر و برخی از ویژگی های مرتبط با بذر دو رقم کلزای PF7045/91 (ساری گل) و SLM046، پژوهشی به مدت دو سال در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر به اجرا در آمد. بذرها با رطوبت های %۳۰ ،%۴۵ و %۱۵ به ترتیب ۲۲۹، ۲۳۲ و ۲۳۶ روز پس از کاشت برداشت شده و در دماهای ۵۵، ۴۵ و ۶۵ درجه سانتی گراد به وسیله هوای گرم درون آون خشک گردیدند. ویژگی های نظیر درصد جوانه زنی اولیه و نهایی (قوه نامیه)، تعداد گیاهچه های عادی و غیر عادی، طول گیاهچه، وزن تر و خشک گیاهچه، شاخص بنیه گیاهچه اندازه گیری شدند. تجزیه و تحلیل مرکب داده ها مشخص نمود که درصد جوانه زنی اولیه و نهایی، متوسط جوانه زنی روزانه و طول گیاهچه تحت تاثیر اثر متقابل رقم × رطوبت بذر هنگام برداشت × سال قرار گرفته است. بیشترین درصد جوانه زنی اولیه و نهایی مربوط به بذر رقم PF7045/91 برداشت شده با %۴۵ رطوبت ۲۲۲ روز پس از کاشت و رقم SLM046 برداشت شده با %۱۵ رطوبت ۲۳۶ روز پس از کاشت بود. بذرهای رقم SLM046 برداشت شده با رطوبت %۱۵ دارای بیشترین تعداد گیاهچه عادی و متوسط جوانه زنی روزانه بیشتر بودند. بذرهای رقم PF7045/91 گیاهچه هایی با طول، وزن تر و خشک بیشتری نسبت به بذرهای SLM046 داشتند و شاخص بنیه گیاهچه رقم PF7045/91 بیشتر از رقم SLM046 بود. بذرهای رقم PF7045/91 که با %۱۵ رطوبت ۲۳۶ روز پس از کاشت برداشت شده و با دمای ۴۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ ساعت خشک شده بودند، قوه نامیه بالاتری داشتند. با افزایش دما و مدت خشک کردن قوه نامیه بذرهای رقم PF7045/91 افزایش و قوه نامیه بذرهای SLM046 کاهش یافت. با توجه به نتایج حاصل از این پژوهش مشخص گردید که بذر های رقم SLM046 که با %۱۵ رطوبت ۲۳۶ روز پس از کاشت برداشت شده و با دمای ۵۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۴ ساعت خشک شده بودند و نیز بذرهای رقم PF7045/91 که با %۳۰ رطوبت ۲۲۹ روز پس از کاشت برداشت شده و با دمای ۴۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۸ ساعت خشک شده بودند از کیفیت بالاتری برخوردار بودند.

کلید واژه: کلزا، زمان برداشت، رطوبت بذر، قوه نامیه بذر، بنیه گیاهچه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.