بررسی اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیه غذائی جوجه های گوشتی با رویکردی به تاثیر آنزیم و غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای محلول جیره (NSPS) بر عملکرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیه غذائی جوجه های گوشتی با رویکردی به تاثیر آنزیم و غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای محلول جیره (NSPS) بر عملکرد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیه غذائی جوجه های گوشتی با رویکردی به تاثیر آنزیم و غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای محلول جیره (NSPS) بر عملکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیه غذائی جوجه های گوشتی با رویکردی به تاثیر آنزیم و غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای محلول جیره (NSPS) بر عملکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیه غذائی جوجه های گوشتی با رویکردی به تاثیر آنزیم و غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای محلول جیره (NSPS) بر عملکرد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۲

این آزمایش به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه با توجه به غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای (NSP) محلول در جیره غذائی، بر عملکرد جوجه های گوشتی انجام گرفت. تعداد ۹۶۰ قطعه جوجه گوشتی یکروزه از نژاد آربورایکرز در یک آزمایش فاکتوریل با ۴ سطح جو (صفر، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ درصد) و ۳ آنزیم در ۴ تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی مورد استفاده قرار گرفتند. ازدانه جو بدون پوشینه برای افزایش غلظت NSP های محلول در جیره های غذایی استفاده شد. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که در دوره آغازین، افزایش سطح جو بدون پوشینه (افزایش غلظت NSP های محلول) در جیره، مصرف خوراک و میزان رشد را به طور معنی داری کاهش داد (P<0.01). در دوره رشد نیز با افزایش سطح جو در جیره، میزان مصرف خوراک و رشد کاهش یافت (P<0.01). در دوره پایانی افزایش غلظت NSP های محلول تا %۴.۶ (سطح %۳۰ جو بدون پوشینه) اثری بر روی متغیرهای عملکرد نداشت. ضریب تبدیل غذائی در کل دوره آزمایش (۰-۴۹ روزگی) با افزایش سطح جو بدون پوشینه، کاهش یافت. مقدار انرژی قابل سوخت و ساز برای هر کیلوگرم افزایش وزن در کل دوره نیز تحت تاثیر سطوح مختلف جو بدون پوشینه قرار گرفت (P<0.01).افزایش سطح جو بدون پوشینه در جیره باعث افزایش وزن دستگاه گوارش، کبد و روده کور نسبت به وزن بدن شد ولی بر درصد لاشه، چربی شکمی، پیش معده و سنگدان و درصد تلفات اثر معنی داری نداشت. افزودن آنزیم به جیره های غذائی مورد آزمایش به جز بر pH ایلئوم (P<0.01)، اثر معنی داری بر سایر متغیرهای مورد مطالعه نداشت. نتایج این آزمایش نشان می دهد که در جیره جوجه های گوشتی، از دانه جو بودن پوشینه تا سطحی می توان استفاده کرد که مقدار NSP های محلول در جیره در دورههای آغازین، رشد و پایانی به ترتیب از ۳.۶، ۴.۱ و ۴.۶ درصد بالاتر نرود. بنابراین با توجه به ترکیب جیره سطح استفاده از جو بدون پوشینه در جیره های آغازین، رشد و پایانی به ترتیب صفر، ۲۰ و %۳۰ توصیه می شود.

کلید واژه: جوجه گوشتی، پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای، جو بدون پوشینه، آنزیم، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.