مقاله مطالعه رشد باکتری Staphylococcus aureus در فیله های ماهی کپور نقره ای فرآوری شده با نمک و نیسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه رشد باکتری Staphylococcus aureus در فیله های ماهی کپور نقره ای فرآوری شده با نمک و نیسین دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه رشد باکتری Staphylococcus aureus در فیله های ماهی کپور نقره ای فرآوری شده با نمک و نیسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه رشد باکتری Staphylococcus aureus در فیله های ماهی کپور نقره ای فرآوری شده با نمک و نیسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه رشد باکتری Staphylococcus aureus در فیله های ماهی کپور نقره ای فرآوری شده با نمک و نیسین :

مقاله مطالعه رشد باکتری Staphylococcus aureus در فیله های ماهی کپور نقره ای فرآوری شده با نمک و نیسین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۱۹۳ تا ۱۹۸ منتشر شده است.
نام: مطالعه رشد باکتری Staphylococcus aureus در فیله های ماهی کپور نقره ای فرآوری شده با نمک و نیسین
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نمک
مقاله نیسین
مقاله Staphylococcus aureus
مقاله فیله کپور نقره ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه تقاضا برای استفاده از نگهدارنده های طبیعی از جمله باکتریوسین ها جهت کنترل میکروارگانیسم های با منشا مواد غذایی در فراورده های دریایی رو به افزایش است. این مطالعه به منظور ارزیابی اثرات ضد میکروبی نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فیله کپور نقره ای شور سبک و سنگین (۴ و ۸ درصد نمک) صورت گرفت. اثر غلظت های مختلف نیسین (۰، ۰۱۵، ۰۲۵، ۰۷۵ و ۱۵ میکروگرم بر میلی لیتر) بر رفتار رشد استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط نامناسب یخچالی (۱۰ درجه سانتیگراد) از طریق سنجش میزان رشد باکتری در فیله ماهی شور بررسی شد. نتایج نشان داد که تاثیر غلظت های مورد استفاده از نیسین در جلوگیری از رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در هر دو نوع ماهی شور سبک و سنگین نسبت به گروه کنترل معنی دار بوده است (p<0.05). این مطالعه نشان داد که نیسین دارای اثر بازدارندگی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس است و می تواند به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در ماهی شور سبک و سنگین مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.