بررسی میزان فلوئور منابع آب آشامیدنی شهرستان کاشان در سال ۱۳۷۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان فلوئور منابع آب آشامیدنی شهرستان کاشان در سال ۱۳۷۸ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان فلوئور منابع آب آشامیدنی شهرستان کاشان در سال ۱۳۷۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان فلوئور منابع آب آشامیدنی شهرستان کاشان در سال ۱۳۷۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان فلوئور منابع آب آشامیدنی شهرستان کاشان در سال ۱۳۷۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: فلوئور یکی از آنیون های موجود در آب و خاک است که ترکیبات مختلف آن در طبیعت پراکنده است. فلوئور سیزدهمین ماده ترکیبی جهان از لحاظ مقدار کل موجود در زمین می باشد لیکن مقدار آن در آب های مختلف متفاوت است. از آن جایی که بیشترین نیاز بدن به فلوئور باید از طریق آب آشامیدنی تامین شود تعیین مقدار آن در آب های آشامیدنی از اهمیت بسزایی برخوردار است، لذا به منظور تعیین فلوئور منابع آب آشامیدنی کاشان، این تحقیق در سال های ۷۸-۱۳۷۷ انجام گرفت.مواد و روش ها: پژوهش حاضر به روش توصیفی انجام گرفته است. از آن جایی که هر منبع آب نیاز بخشی از جمعیت شهری یا روستایی را تامین می کند از تمامی منابع آب آشامیدنی شهرستان کاشان که در حال بهره برداری بود، نمونه برداری شد. با توجه به تغییر فعلی میزان فلوئور در طول سال، در دو نوبت نمونه برداری تکرار گردید. نمونه در ظروف پلاستیکی به روش استاندارد برداشته و سریعا به آزمایشگاه بهداشت محیط دانشکده بهداشت ارسال گردید. آزمایشات میزان فلوئور آب مطابق روش های استاندارد انجام گرفت.یافته ها: از ۲۰۱ نمونه در دو نوبت نمونه برداری شد. حداقل مقدار تعیین شده فلوئور ۰.۲۵ میلی گرم در لیتر و حداکثر ۱.۲ میلی گرم در لیتر بود. میانگین میزان فلوئور در مرحله اول فصل پرآب ۰.۶۵ میلی گرم در لیتر و میانگین در مرحله دوم فصل کم آب ۰.۶۴ میلی گرم در لیتر بود. همچنین میانگین فلوئور آب چاه های مورد آزمایش ۰.۷، چشمه ها ۰.۵۷، قنات ۰.۴۹ میلی گرم در لیتر بود. ۵۰.۶% منابع آب در حد استاندارد بودند. در مناطق دشت و هموار میزان فلوئور از وضعیت بهتر و مطلوب تری برخوردار بود.نتیجه گیری و توصیه ها: میزان فلوئور بعضی از منابع آب شرب شهرستان کاشان کمتر از استانداردهای جهانی است که پیشنهاد می گردد در این مناطق فلوئور به زنجیره غذایی مردم اضافه گردد. به عنوان یک راه حل برای گروه آسیب پذیر کودکان دبستانی، اجرای طرح استفاده از دهان شویه ها در مدارس مناطق فوق توصیه می گردد.

کلید واژه: فلوئور، آب آشامیدنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.