بررسی رابطه بیماری های پریودنتال با تغییرات ایندکس های خون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه بیماری های پریودنتال با تغییرات ایندکس های خون دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بیماری های پریودنتال با تغییرات ایندکس های خون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بیماری های پریودنتال با تغییرات ایندکس های خون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه بیماری های پریودنتال با تغییرات ایندکس های خون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: با توجه به مشی التهابی بیماریهای پریودنتال و آزاد شدن واسطه های التهابی در روند بیماری که می تواند نقش موثری بر مکانیسم خونسازی داشته باشد، چنانچه به افزایش تعداد گلبولهای سفید (WBC) و پلاکت ها منجر گردد می تواند عاملی در ایجاد بیماریهای قلبی عروقی و مغزی به شمار آید. تحقیق حاضر با هدف بررسی ارتباط فوق بر روی بیماران مراجعه کننده به بخش پریو و تشخیص مرکز علوم دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران در سال ۱۳۸۱-۸۲ انجام شد.مواد و روشها: تحقیق به صورت Historical cohort و مورد – شاهدی جمعا بر روی ۶۰ نفر در دو گروه ۳۰ نفره (مورد و شاهد) انجام گرفت. گروه مورد، مبتلا به پریودنتیت مزمن متوسط تا پیشرفته و گروه شاهد، بدون بیماری پریو بر اساس معاینات کلینیکی و رادیوگرافی پری اپیکال واز نظر عوامل مداخله گر (سن، جنس، مصرف سیگار، تعداد دندان، سطح تحصیلات) با گروه مورد مشابه بودند. ابتدا ۲cc خون ورید بازو از افراد گرفته شد و شاخص های خونی (PLT, MCHC, MCH, MCV, Hgb, HCT, RBC, WBC) تعیین گشته، مورد قضاوت آماری قرار گرفتند. افرادیکه آنمی آنها غیر از آنمی ناشی از بیماریهای مزمن (ACD) بود از تحقیق حذف شدند. نتایج با استفاده از نرم افزار آماری SPSS آنالیز شدند.یافته ها: میزان WBC در گروه شاهد ۱۰۳/l × ۱.۳۷ ±۵.۷۵ و در گروه مورد ۱۰۳/µl × ۱.۲۷ ± ۶.۸۸ بود که به لحاظ آماری معنی دار بود (P<0.001) تعداد نوتروفیل در گروه شاهد و مورد به ترتیب ۱۰۳/µl × .۰.۸۴ ± ۳.۳۶ و ۱۰۳/µl × ۰.۸۶ ± ۴.۱۹ بود (P<0.001). تعداد پلاکت در گروه شاهد و مورد به ترتیب ۱۰۳/µl × ۴۰.۷۹ ± ۲۳۰.۵ و ۱۰۳/µl × ۷۱.۴۲ ± ۲۸۹.۴۳ بود که به لحاظ آماری معنی دار بود (P<0.001). میانگین WBC در غیر سیگاریهای شاهد و مورد به ترتیب ۱۰۳/µl × ۰.۸۵ ± ۵.۷۵ و ۱۰۳/µl × ۱.۱۳ ± ۶.۶۳ بود (P<0.01) و تعداد نوتروفیل ها به ترتیب در گروه شاهد و مورد ۱۰۳/µl × ۰.۷۲ ± ۳.۲۶ و ۱۰۳/µl × ۰.۸۸ ± ۴.۰۵ (P<0.01) و تعداد پلاکت ها نیز ۱۰۳/µl × ۳۸.۸ ± ۲۲۷.۶۶ و ۱۰۳/µl × ۷۷.۹ ± ۲۹۰.۵۲ بود(P<0.01) در افراد سیگاری غلظت هموگلوبین گروه شاهد و مورد به ترتیب ۱.۱۲ ± ۱۷.۰۷ و ۱.۰۲ ± ۱۵.۵۱ که به لحاظ آماری معنی دار بود (P<0.05).نتیجه گیری: بیماریهای پریودنتال با افزایش تعداد WBC، نوتروفیل و PLT رابطه مستقیم دارد. انجام یک سری تحقیقات تجربی دیگر برای تایید این نتایج ضروری می باشد.

کلید واژه: پلاک، گلبول سفید، نوتروفیل، ایندکس های خونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.