اثر شوک حرارتی در مراحل اولیه رشد بر افزایش تحمل حرارتی و عملکرد طیور گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر شوک حرارتی در مراحل اولیه رشد بر افزایش تحمل حرارتی و عملکرد طیور گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر شوک حرارتی در مراحل اولیه رشد بر افزایش تحمل حرارتی و عملکرد طیور گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شوک حرارتی در مراحل اولیه رشد بر افزایش تحمل حرارتی و عملکرد طیور گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر شوک حرارتی در مراحل اولیه رشد بر افزایش تحمل حرارتی و عملکرد طیور گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

هدف از این تحقیق اعمال شوک حرارتی در سنین پایین، به منظور افزایش تحمل حرارتی در سنین بالاتر در جوجه های گوشتی تجاری بوده است. در این مطالعه چهار گروه آزمایشی (تیمار)، T1 (گروه شاهد طبق دمای استاندارد)، T2 )شوک حرارتی ۳۸± ۱ درجه سانتی گراد به مدت ۴۸ ساعت از سن ۳ تا ۴ روزگی(، T3 )شوک حرارتی ۳۸± ۱ درجه سانتی گراد به مدت ۴۸ ساعت در سن ۴ و ۶ روزگی(، T4 )شوک حرارتی ۱ ±۳۸ درجه سانتی گراد به مدت ۷۲ ساعت از سن ۳ تا ۵ روزگی( مورد آزمون قرار گرفته است. هر گروه آزمایشی دارای ۶ تکرار و هر تکرار دارای ۲۰ قطعه جوجه نر از نژاد آرین بوده است. گروه های آزمایشی تحت شوک حرارتی، در هفته اول بطور معنی دار (P0.05) در افزایش وزن نسبت به گروه شاهد کاهش نشان داده اند ولی بعد از شوک حرارتی در این گروه ها (T4, T3, T2) بتدریج یک رشد جبرانی مشاهده شده است. در سن ۴۲ روزگی گروه های آزمایشی T2 و T4 بطور معنی دار (P0.05) دارای افزایش وزن بیشتر و ضریب تبدیل غذایی کمتر نسبت به گروه شاهد بوده اند. همچنین گروه های آزمایشی تحت شوک حرارتی بطور معنی دار (P0.05) از چربی شکمی کمتر و در نتیجه کیفیت لاشه مطلوبتری در سن ۴۲ روزگی نسبت به گروه شاهد برخوردار بوده اند. در سن ۴۲ روزگی وقتی کلیه گروه های آزمایشی به مدت ۴ ساعت تحت شوک گرمایی ۱± ۳۸ درجه سانتی گراد قرار گرفتند، تلفات گروه های آزمایشی تحت شوک حرارتی بطور معنی دار (P0.01) کمتر از گروه شاهد بوده است. در این آزمایش نشان داده شده است که اعمال شوک حرارتی در سنین اولیه، ضمن افزایش عملکرد نهایی، باعث افزایش تحمل حرارتی و توان زنده ماندن طیور در هنگام تنشهای ناگهانی گرما در سنین بالاتر خواهد شد. لذا شاید بتوان از آن به عنوان یک روش مدیریتی موثر برای پرورش جوجه های گوشتی تجاری در آب و هوای گرم استفاده نمود.

کلید واژه: تنش گرما، عملکرد جوجه های گوشتی، افزایش مقاومت به گرما

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.