مقایسه نتایج و عوارض جراحی داکریوسیستورینوستومی به دو روش اکسترنال و آندوسکوپیک در انسداد اولیه مجرای نازولاکریمال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه نتایج و عوارض جراحی داکریوسیستورینوستومی به دو روش اکسترنال و آندوسکوپیک در انسداد اولیه مجرای نازولاکریمال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه نتایج و عوارض جراحی داکریوسیستورینوستومی به دو روش اکسترنال و آندوسکوپیک در انسداد اولیه مجرای نازولاکریمال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه نتایج و عوارض جراحی داکریوسیستورینوستومی به دو روش اکسترنال و آندوسکوپیک در انسداد اولیه مجرای نازولاکریمال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه نتایج و عوارض جراحی داکریوسیستورینوستومی به دو روش اکسترنال و آندوسکوپیک در انسداد اولیه مجرای نازولاکریمال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله گوش، گلو، بینی و حنجره ایران

تعداد صفحات :۸

مقدمه: اشک ریزش یکی از علل شایع مراجعه بیماران به کلینیک های چشم پزشکی بوده که مهمترین علت آن در بالغین انسداد اولیه مجرای نازولاکریمال است. درمان جراحی این بیماران عمل داکریوسیستورینوستومی (DCR) بوده که به دو روش اکسترنال و اینترانازال (آندوسکوپیک یا میکروسکوپیک) قابل انجام می باشد. هدف از این مطالعه مقایسه اثر بخشی و عوارض دو روش DCR اکسترنال و آندوسکوپیک در درمان بیماران مبتلا به انسداد اولیه مجرای نازولاکریمال می باشد.مواد و روش ها: این مطالعه به صورت کار آزمایی بالینی دو سو کور در طی سال های ۸۰ و ۸۱ در بیمارستان امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی همدان انجام شده و در طی آن بر اساس یافته های حاصل از شرح حال، معاینه بالینی و تست های رگورژیتاسیون و داکریوسنتو گرافی ۵۰ بیمار واجد شرایط عمل جراحی بودند که به صورت تصادفی در ۲ گروه تخصیص یافتند. یک گروه توسط برش کلاسیک پوست از خارج و با ایجاد فلپ های کیسه اشکی تحت عمل جراحی قرار گرفته و گروه دوم به کمک آندوسکوپ بینی از طریق دریل کردن استخوان لاکریمال و یافتن کیسه اشکی به کمک پروب اشکی و برداشتن کامل جدار مدیال کیسه تحت عمل جراحی قرار گرفتند. پس از جراحی پیگیری بیماران در دو مرحله چهار و شش ماهه انجام و نتایج و عوارض جراحی در هر گروه مورد بررسی واقع شد.نتایج: در ۹۲ درصد بیماران هر یک از دو گروه اشک ریزش در پیگیری ۴ ماهه و ۶ ماهه وجود نداشت (P>0.05). میزان انسداد مجرای اشکی در تست اریگاسیون در گروه اکسترنال ۱۶ درصد و در گروه آندوسکوپیک ۸ درصد بود که به اختلاف مشاهده شده از نظر آماری معنی دار نمی باشد (P>0.05). از نظر میزان عوارض در دو روش فوق میزان درد در هفته دوم بعد از عمل، هماتوم و خونریزی در دو گروه تفاوتی نداشته لیکن میزان بی دردی در هفته اول بعد از عمل در روش آندوسکوپیک ۱۰۰ درصد و در روش اکسترنال ۷۶ درصد بوده و میزان ترشح از بینی به دلیل دستکاری بیشتر در روش آندوسکوپیک به طور بارزی بیشتر از روش اکسترنال بوده است.نتیجه گیری: یافته ای حاصل از این تحقیق نشان می دهد که عمل DCR به روش آندوسکوپیک نتایج مشابهی با روش اکسترنال داشته و به دلیل به جا نگذاشتن اسکار پوستی، درد و هماتوم کمتر و امکان درمان همزمان بیماری های داخل بینی می تواند به عنوان جایگزین مناسبی برای روش اکسترنال مطرح باشد.

کلید واژه: گرفتگی مجرای اشکی – جراحی، گرفتگی مجرای اشکی – درمان، مجرای بینی – اشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.