بررسی نتایج تخمین وزن جنین با روشهای بالینی و سونوگرافی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نتایج تخمین وزن جنین با روشهای بالینی و سونوگرافی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نتایج تخمین وزن جنین با روشهای بالینی و سونوگرافی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتایج تخمین وزن جنین با روشهای بالینی و سونوگرافی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نتایج تخمین وزن جنین با روشهای بالینی و سونوگرافی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: با توجه به اهمیت تخمین صحیح وزن جنین در لیبر و زایمان، عوارض تخمین غیر صحیح آن، تناقضاتی که در مورد مقادیر تخمین وجود دارد و عدم اطلاع از وضعیت آن در منطقه، این مطالعه بمنظور مقایسه نتایج تخمین بالینی و سونوگرافی در مراجعین به زایشگاه شبیه خوانی کاشان در سال ۱۳۸۳ انجام شد .مواد و روشها: مطالعه به صورت مقطعی روی ۱۰۰ خانم باردار در سن حاملگی ۴۲-۳۷ هفته که جهت ختم حاملگی مراجعه نموده بودند، صورت پذیرفت.تخمین بالینی در بخش زایمان توسط دستیار ارشد و متخصص زنان و زایمان انجام گرفت و سپس تخمین سونوگرافیک وزن جنین توسط متخصص سونوگرافی زایشگاه شبیه خوانی با استفاده از اندازه های دور شکم، طول فمور، دور سر وفرمول مربوطه محاسبه گردید. بعد از تولد، وزن واقعی جنین بوسیله ترازو اندازه‌گیری ‌شد. تخمین به هر کدام از روشها در محدوده وزن هنگام تولد ±۱۰ درصد، قابل قبول در نظر گرفته شد. آنگاه نتایج بدست آمده با استفاده از آزمون آماری کای دو و آزمون دقیق فیشر مورد قضاوت قرار گرفتند.
یافته ها: مطالعه بر روی ۱۰۰ خانم باردار با میانگین سنی ۲۲.۶۵±۴.۵ سال و سن حاملگی ۳۹.۲±۰.۹ هفته انجام شد. میانگین وزن موقع تولد نوزادان ۳۵۱۳±۳۷۰.۳ گرم بود که ۱۰درصد آنها وزن کمتر از ۳۰۰۰ گرم، ۱۲ درصد وزن بالای ۴۰۰۰ گرم و بقیه وزن ۴۰۰۰-۳۰۰۰ گرم داشتند. تخمین بالینی در ۸۳ درصد و تخمین سونوگرافی در ۶۷ درصد موارد قابل قبول بود که این اختلاف به لحاظ آماری معنی دار بود (P<0.009). اما در وزن کمتر از ۳۰۰۰ گرم تخمین سونوگرافی بهتر از تخمین بالینی بود (P<0.03)
نتیجه گیری: با توجه به اینکه اکثر جنینها در محدوده وزن ۴۰۰۰-۳۰۰۰ گرم هستند، تخمین بالینی بهتر از تخمین سونوگرافی قادر به برآورد وزن جنین می باشد. به نظر می رسد با توجه به عوارض احتمالی و صرف هزینه و وقت در سونوگرافی بهتر است تنها در شرایط خاص مثل وزن کم جنین از این روش استفاده شود.

کلید واژه: تخمین بالینی، ‌تخمین سونوگرافیک، ماکروزومی، وزن کم هنگام تولد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.