مقاله وضعیت سازگاری جنگل کاری سنجد و زبان گنجشک و تاثیرات ادافیکی آنها در شمال غربی شهرستان تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله وضعیت سازگاری جنگل کاری سنجد و زبان گنجشک و تاثیرات ادافیکی آنها در شمال غربی شهرستان تبریز دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وضعیت سازگاری جنگل کاری سنجد و زبان گنجشک و تاثیرات ادافیکی آنها در شمال غربی شهرستان تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وضعیت سازگاری جنگل کاری سنجد و زبان گنجشک و تاثیرات ادافیکی آنها در شمال غربی شهرستان تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وضعیت سازگاری جنگل کاری سنجد و زبان گنجشک و تاثیرات ادافیکی آنها در شمال غربی شهرستان تبریز :

مقاله وضعیت سازگاری جنگل کاری سنجد و زبان گنجشک و تاثیرات ادافیکی آنها در شمال غربی شهرستان تبریز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۲۳ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: وضعیت سازگاری جنگل کاری سنجد و زبان گنجشک و تاثیرات ادافیکی آنها در شمال غربی شهرستان تبریز
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زبان گنجشک
مقاله سنجد
مقاله جنگل کاری
مقاله سازگاری
مقاله خاک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی میزان موفقیت و زنده مانی گونه های سنجد و زبان گنجشک در جنگل کاری اطراف فرودگاه بین المللی شهر تبریز، پارامترهای کمی و کیفی درختان در ۹۶ قطعه نمونه ۳۰۰ مترمربعی دایره ای شکل اندازه گیری شد. جهت بررسی تاثیرات ادافیکی این دو گونه، ۹ نمونه از دو عمق ۱۰-۰ و ۲۰-۱۰ سانتی متری خاک توده های جنگلی سنجد، زبان گنجشک و منطقه شاهد مجاور آنها که طبیعی و بدون پوشش گیاهی بود، به صورت تصادفی برداشت شد. نتایج نشان داد که نه تنها بین گونه زبان گنجشک و سنجد از لحاظ رشد قطری، رویش ارتفاعی و میانگین سطح مقطع در هکتار اختلاف معنی د اری وجود نداشت، بلکه در بیشتر موارد گونه زبان گنجشک نسبت به سنجد از وضعیت کیفی مناسب تری برخوردار بود. در تجزیه و تحلیل خاک مشخص شد که این ۲ گونه مقدار هدایت الکتریکی خاک را در عمق ۲۰-۱۰ سانتی متر افزایش دادند، اما بر مقدار عناصر آهک و پتاسیم تاثیر معنی داری نداشتند. عمق ۱۰-۰ سانتی متر خاک توده زبان گنجشک و منطقه شاهد مقدار اسیدیته بیشتری نسبت به عمق ۲۰-۱۰ سانتی متری داشت. درصد کربن آلی و نیتروژن نیز در عمق ۱۰-۰ سانتی متر خاک توده های سنجد و زبان گنجشک در سطح احتمال ۵ درصد بیشتر از عمق ۲۰-۱۰ سانتی متری بود. سنجد و زبان گنجشک در سطح احتمال ۱ درصد باعث کاهش مقدار فسفر در اعماق ۱۰-۰ و ۲۰-۱۰ سانتی متری خاک شدند. در سایر مقایسه های انجام شده، اختلاف معنی داری بین میانگین ها مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.