تظاهرات رادیوگرافیک سل ریوی اسمیر مثبت در بیماران بستری در بیمارستان سینای کرمانشاه (۸۰-۱۳۷۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تظاهرات رادیوگرافیک سل ریوی اسمیر مثبت در بیماران بستری در بیمارستان سینای کرمانشاه (۸۰-۱۳۷۱) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تظاهرات رادیوگرافیک سل ریوی اسمیر مثبت در بیماران بستری در بیمارستان سینای کرمانشاه (۸۰-۱۳۷۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تظاهرات رادیوگرافیک سل ریوی اسمیر مثبت در بیماران بستری در بیمارستان سینای کرمانشاه (۸۰-۱۳۷۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تظاهرات رادیوگرافیک سل ریوی اسمیر مثبت در بیماران بستری در بیمارستان سینای کرمانشاه (۸۰-۱۳۷۱) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۴

سابقه و هدف: این بررسی با هدف تخمین ارزش کلیشه رادیوگرافی قفسه صدری در تشخیص بیماری سل ریوی انجام شده است. همچنین با مشخص ‌نمودن یافته ‌های پرتونگاری شایع در این بیماری، بتوان با مشاهده چنین تظاهراتی در بیماران مشکوک، ظن بالینی قوی به TBدر ذهن پرورانده شود.مواد و روش‌ ها: این مطالعه توصیفی ـ مقطعی در روی ۱۸۴۰ بیمار مسلول بستری‌ شده در بیمارستان سینای کرمانشاه در طول سالیان ۸۰-۱۳۷۱ انجام گرفت که از میان آن ‌ها ۵۰۰ مورد سل ریوی اثبات‌شده با اسمیر خلط مثبت از لحاظ AFB به ‌عنوان جمعیت هدف انتخاب شدند و تغییرات رادیوگرافی سینه در آن ‌ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به ‌دست آمده با آزمون‌ های آماری کای ‌دو و آزمون دقیق فیشر مورد ارزیابی نهایی قرارگرفتند.یافته‌ ها: سن جمعیت مورد مطالعه ۴۰.۹۲ سال و نسبت زن به مرد ۱.۱۰ بود. ۵۲.۴ درصد مرد بودند. شایع ‌ترین الگوهای گرفتاری ریتین به ‌ترتیب، کدورت پارانشیمال (۵۷%)، تغییرات حفره‌ ای یا کاویتاسیون (۵۱.۸%) و تراکم پارانشیمال (۳۰.۶%) بود و در عده زیادی از بیماران، این تغییرات در بیش از یک منطقه از ریه مشاهده گردید (۸۷.۲%). بیشترین محل درگیری، نواحی فوقانی ریتین (ناحیه فوقانی راست ۶۶.۶ درصد و ناحیه فوقانی چپ ۶۳.۶ درصد) بود. ۳.۸ درصد جمعیت مورد مطالعه، آلوده به HIV بودند که تفاوت معناداری در تظاهرات رادیوگرافیک مابین افراد HIV مثبت و جمعیت غیر آلوده مشاهده ‌نشد. ۶ درصد ‌جمعیت مورد مطالعه، به دیابت قندی مبتلا بودند که شایع‌ترین محل درگیری ریوی آن ‌ها، نواحی فوقانی (ناحیه فوقانی چپ ۷۳.۳ درصد و ناحیه فوقانی راست ۶۳.۳ درصد) بود و بیشترین الگوی گرفتاری ریوی، کاویتاسیون (۸۰%) بود.بحث: یافته‌ های مطالعه حاضر با سایر مطالعات انجام گرفته مشابه است، ولی در مورد جمعیت افرادHIV مثبت و دیابتیک، تفاوت‌ های بارزی با سایر مطالعات به چشم خورد که این ناهمخوانی ممکن است ناشی از جمعیت کم افراد HIV مثبت (۱۹ نفر) و دیابتی (۳۰ نفر) در این مطالعه باشد. علاوه بر این عمده افرادHIV مثبت تحت بررسی، هنوز به مرحله انتهایی و دیررس ایدز نرسیده بودند. همچنین باید توجه داشت که این مطالعه محدود به موارد سل ریوی اسمیر مثبت بوده، زیرا بخشی از افراد HIV مثبت ممکن است سل ریوی اسمیر منفی داشته باشند.نتایج نشان داد که هرچه از زمان شروع علایم تا تشخیص سل ریوی، مدت بیشتری سپری گردیده باشد یافته های پرتونگاری سازگارتری با سل ریوی کلاسیک به چشم می‌خورد.

کلید واژه: سل ریوی، تظاهرات رادیوگرافیک، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.