اثر برنامه توانبخشی بر ضربان قلب و کارایی مکانیکی عضلات اسکلتی پا در بیماران فلج مغزی اسپاستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر برنامه توانبخشی بر ضربان قلب و کارایی مکانیکی عضلات اسکلتی پا در بیماران فلج مغزی اسپاستیک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر برنامه توانبخشی بر ضربان قلب و کارایی مکانیکی عضلات اسکلتی پا در بیماران فلج مغزی اسپاستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر برنامه توانبخشی بر ضربان قلب و کارایی مکانیکی عضلات اسکلتی پا در بیماران فلج مغزی اسپاستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر برنامه توانبخشی بر ضربان قلب و کارایی مکانیکی عضلات اسکلتی پا در بیماران فلج مغزی اسپاستیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: کارایی عملکرد عضلانی ارتباط مستقیمی با میزان انرژی مصرفی دارد. شناخت ساز و کار و عملکرد عضلانی این بیماران از جنبه توانبخشی و بالینی دارای اهمیت قابل توجهی می باشد. این تحقیق به منظور مقایسه کارایی مکانیکی و برخی متغیرهای قلبی – عروقی کودکان فلج مغزی اسپاستیک (CP)قبل و بعد از اجرای برنامه تمرینات هوازی زیربیشینه و مقایسه با افراد سالم انجام شد. مواد و روش‌ها: مطالعه حاضر به روش نیمه‌ تجربی و آزمایشگاهی انجام شده است. ۱۵ کودک فلج مغزی اسپاستیک دایپلژی داوطلبانه (با رضایت والدین) به عنوان گروه تجربی و ۱۸ کودک سالم همتایشان (گروه کنترل) به صورت تصادفی خوشه ‌ای در این تحقیق شرکت‌ کردند. گروه تجربی تمرینات ورزشی – توانبخشی هوازی را با میانگین شدت ۲.۵±۴۶= %HRR (در ضربان قلب ذخیره) برای مدت ۳ ماه، سه نوبت در هفته اجرا کردند. متغیرهای وابسته در گروه تجربی قبل و بعد از برنامه تمرینی سه‌ ماهه و همچنین در گروه کنترل مطابق پروتکل اصلاح‌ شده مک‌ مستر روی چرخ کارسنج تنتوری (ارگومتر) اندازه‌ گیری شدند و در پایان کلیه متغیرها به روش آزمون‌ های آماریrepeated measure و MANOVA,Rبا هم مقایسه شدند. یافته ‌ها: نتایج آزمون آماری نشان داد که گروه کنترل هنگام اجرای آزمون ارگومتری دارای ضربان قلب و درصد ضربان قلب ذخیره کمتر و کارایی مکانیکی (خالص، ناخالص) بیشتر از گروه تجربی بودند (P<0.05). کارایی مکانیکی خالص و ناخالص بیماران در پایان برنامه تمرینی به طور معنا‌داری افزایش یافت (P<0.05). همچنین ضربان قلب زیربیشینه بیماران نیز کاهش قابل توجهی داشت (P<0.05).بحث: بیماران فلج مغزی اسپاستیک به دلیل تون عضلانی بالا و درجه اسپاستیسیتی شدید از هزینه انرژی بالاتر و کارایی مکانیکی پایین‌ تر و ضربان قلب بالاتری (تحت اجرای کار معین) نسبت به افراد سالم برخوردارند. از طرف دیگر، توانبخشی و تمرینات هوازی می ‌تواند در بهبود عملکرد فیزیولوژیکی دستگاه عضلانی بیماران CP موثر باشد و کارایی مکانیکی آنان را به نحو چشمگیر افزایش دهد.

کلید واژه: فلج مغزی اسپاستیک، توانبخشی، ورزش هوازی زیربیشینه، کارایی مکانیکی، ضربان قلب، ارگومتر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.