مقاله نقش عوامل فیزیوگرافیک روی مشخصات کمی تیپ های جنگلی (جنگل تحقیقاتی واز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش عوامل فیزیوگرافیک روی مشخصات کمی تیپ های جنگلی (جنگل تحقیقاتی واز) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش عوامل فیزیوگرافیک روی مشخصات کمی تیپ های جنگلی (جنگل تحقیقاتی واز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش عوامل فیزیوگرافیک روی مشخصات کمی تیپ های جنگلی (جنگل تحقیقاتی واز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش عوامل فیزیوگرافیک روی مشخصات کمی تیپ های جنگلی (جنگل تحقیقاتی واز) :

مقاله نقش عوامل فیزیوگرافیک روی مشخصات کمی تیپ های جنگلی (جنگل تحقیقاتی واز) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱۲۱ تا ۱۳۴ منتشر شده است.
نام: نقش عوامل فیزیوگرافیک روی مشخصات کمی تیپ های جنگلی (جنگل تحقیقاتی واز)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جنگل واز
مقاله تیپ جنگل
مقاله عوامل فیزیوگرافیک
مقاله آنالیز دو طرفه گونه های شاخص
مقاله مشخصات کمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در شکل گیری، توسعه و پایداری جوامع گیاهی، عوامل اکولوژیکی مختلفی نقش دارند که مهم ترین آنها فاکتورهای فیزیوگرافیک می باشند. هدف این پژوهش شناسایی تیپ های جنگلی و تاثیر عوامل فیزیوگرافیک رویشگاه شامل ارتفاع از سطح دریا، شیب و جهات دامنه بر روی برخی از مشخصات کمی تیپ ها می باشد. این پژوهش در سری ۲ جنگل تحقیقاتی واز به مساحت ۸۴۷۵ هکتار در شهرستان چمستان استان مازندران انجام شد. در این بررسی تعداد ۲۶۵ قطعه نمونه برداشت و شبکه آماربرداری به صورت تصادفی سیستماتیک با ابعاد ۱۵۰×۲۰۰ متر طراحی و قطعات نمونه دایره ای شکل ۱۰ آری پیاده گردید. در هر قطعه نمونه تعدادی از فاکتورهای کمی درختان شامل قطر برابر سینه و ارتفاع درختان شاهد ثبت شد. به منظور تشخیص و تفکیک تیپ ها از میانگین مجموع سطح مقطع برابر سینه درختان در قطعه نمونه و روش آنالیز دوطرفه گونه های شاخص استفاده و توده های جنگلی در ۷ تیپ گروه بندی شد. به منظور مقایسه تیپ ها و نقش عوامل فیزیوگرافیک بر روی مشخصات کمی آنها، از آزمون تجزیه واریانس یکطرفه و آزمون دانکن و برای بررسی همبستگی عوامل فیزیوگرافیک رویشگاه با تیپ های جنگلی از ضریب همبستگی اسپیرمن استفاده شد. نتایج نشان داد که تیپ های جنگلی علاوه بر اختلاف از نظر خصوصیات فلوریستیکی از نظر عوامل فیزیوگرافیک رویشگاه نیز از یکدیگر متمایز هستند. مقایسه تیپ ها از نظر برخی از مشخصات کمی با یکدیگر نشان می دهد که تیپ ۶ دارای کمترین مقدار میانگین سطح مقطع برابر سینه، حجم در هکتار و ارتفاع درختان شاهد می باشد. بررسی عوامل فیزیوگرافیک بر روی مشخصات کمی تیپ ها نشان می دهد که میانگین سطح مقطع برابر سینه و میانگین حجم در هکتار، میانگین تعداد زادآوری و میانگین درصد پوشش علفی و میانگین ارتفاع درختان شاهد، به ترتیب با جهت جغرافیایی و ارتفاع از سطح دریا، درصد شیب دامنه و ارتفاع از سطح دریا اختلاف آماری معنی داری را نشان می دهند. قابل ذکر است که محدوده ارتفاع ۱۲۰۰ تا ۱۶۰۰ متر از سطح دریا شرایط ایده الی برای استقرار راشستان تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.