اثر سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم سورگوم علوفه ای در منطقه گرگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم سورگوم علوفه ای در منطقه گرگان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم سورگوم علوفه ای در منطقه گرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم سورگوم علوفه ای در منطقه گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم سورگوم علوفه ای در منطقه گرگان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم سورگوم علوفه ای، آزمایشی در سال زراعی ۷۷ -۱۳۷۶ در ایستگاه تحقیقاتی منابع طبیعی و امور دام جهاد سازندگی گرگان به اجرا در آمد. آزمایش به صورت کرتهای خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام پذیرفت. فاکتورها شامل رقم در سه سطح (اسپیدفید، جامبو و رقم محلی سیه زن سبزواری) به عنوان فاکتور اصلی و نیتروژن در چهار سطح )صفر، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار( به عنوان فاکتور فرعی بودند. در طول دوره رشد و هنگام برداشت علوفه خصوصیاتی از قبیل ارتفاع، وزن خشک کل و سطح برگ نیز اندازه گیری شد. پس از برداشت علوفه ابتدا درصد هر یک از اجزا عملکرد تعیین و خصوصیات کیفی علوفه خشک از قبیل درصد پروتئین خام، فیبرخام، درصد خاکستر و مقدار اسیدیته (pH) اندازه گیری شد. بیشترین عملکرد ماده خشک علوفه، ارتفاع و نیز بیشترین میزان تولید برگ و ساقه در سطح نیتروژن ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار بدست آمد. در حالیکه ازت اثر معنی داری بر مقدار وزن خشک خوشه، تعداد پنجه و نسبت برگ به ساقه نداشت. در بین ارقام مورد مطالعه رقم جامبو بیشترین عملکرد ماده خشک علوفه را با ۱۴ تن در هکتار و رقم توده محلی (سیه زن) کمترین عملکرد را با ۵.۵ تن در هکتار داشت. ارقام از لحاظ درصد پروتئین، عملکرد پروتئین، فیبر خام و درصد خاکستر تفاوت معنی داری با هم داشتند. توده محلی بیشترین درصد پروتئین و رقم اسپیدفید بیشترین عملکرد پروتئین خام و فیبر خام را داشتند. منحنی تجمع ماده خشک در هر سه رقم یک منحنی پلی نومیال را نشان داده است و اختلاف معنی داری بین ارقام از نظر این شاخص به چشم می خورد. رقم جامبو تقریبا بعد از سبز شدن، نسبت به سایر ارقام مقدار رشد مطلوب تر داشت. رقم سیه زن سبزواری نسبت به دو رقم دیگر از دوره رشد کوتاهتری برخوردار بود و مراحل رشد رویشی و زایشی را با سرعت بیشتری پشت سر گذاشت و در نتیجه عملکرد ماده خشک آن کمتر بود.

کلید واژه: عملکرد، اجزای عملکرد، سورگوم علوفه ای، نیتروژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.