مقاله تاثیر سیگار بر افزایش تری گلیسیرید پس از غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سیگار بر افزایش تری گلیسیرید پس از غذا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سیگار بر افزایش تری گلیسیرید پس از غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سیگار بر افزایش تری گلیسیرید پس از غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سیگار بر افزایش تری گلیسیرید پس از غذا :

مقاله تاثیر سیگار بر افزایش تری گلیسیرید پس از غذا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences از صفحه ۱۵ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر سیگار بر افزایش تری گلیسیرید پس از غذا
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیگار
مقاله هیپرتری گلیسریدمی
مقاله بیماری عروق کرونری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مصرف سیگار باعث اختلالات متابولیک مشخصه سندرم مقاومت به انسولین و افزایش تری گلیسیرید پس از غذا می شود که این تغییرات باعث افزایش خطر بیماری عروق کرونر می شود. با توجه به وجود مطالعات معدود در این زمینه و تفاوت ویژگی های متابولیک ایرانی ها با کشورهای مورد مطالعه برآن شدیم اثر سیگار بر افزایش تری گلیسیرید پس از غذا را در افراد سیگاری سالم و گروه غیرسیگاری مطالعه کنیم.
مواد و روش کار: در این مطالعه مورد – شاهدی ۷۸ نفر از افراد ۳۰ تا ۶۰ ساله مراجعه کننده به درمانگاههای داخلی بیمارستان خاتم الانبیا زاهدان که ۳۵ نفر زن و ۴۳ نفر مرد بودند به روش نمونه گیری آسان انتخاب شدند. سطح لیپید و قندخون ناشتای نمونه ها نرمال بوده و سابقه بیماری کرونری اثبات شده و مصرف الکل نداشته اند. از این تعداد ۳۹ نفر سیگاری و بقیه غیرسیگاری بودند. به هر نفر ۶۰ گرم کره و ۱۵ گرم نان سفید داده شد. سطح تری گلیسرید خون یک و شش ساعت پس از صرف کره چک شد. یافته ها به وسیله آزمون t-test و آنالـــیز واریـــانس برای داده های تکراری آنالیز گردید.
یافته ها: سطوح تری گلیسیرید در بین زنان و مردان اختلاف معنی داری نداشت (p=0.403) بین دو گروه مورد مطالعه هرچند که سطوح ناشتای تری گلیسیرید تفاوت معنی داری نداشت اما بین تری گلیسیرید یک و شش ساعت پس از غذا اختلاف معنی داری وجود داشت (p<0.001)، همچنین میزان افزایش تری گلیسرید یک ساعت و شش ساعت پس از غذا نسبت به حالت ناشتا بین دو گروه اختلاف معنی داری داشت (p<0.001).
نتیجه گیری: در این مطالعه نشان داده شد که در افراد سیگاری میزان تری گلیسیرید پس از غذا، افزایش بیشتری نسبت به افراد غیرسیگاری داشت و نیز میزان تری گلیسیرید بعد از غذا به مدت طولانی تری بالا باقی می ماند و به عبارتی کلیرانس تری گلیسیرید در خون به تاخیر می افتد. با توجه به اینکه افزایش تری گلیسیرید بعد از غذا یک عامل مهم در ایجاد بیماری های قلبی – عروقی می باشد لذا سیگار از این طریق نیز می تواند ریسک فاکتور مهمی برای این بیماری باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.