ارزیابی روش‌ های مختلف تشعشعی و رطوبتی جهت برآورد تبخیر – تعرق مرجع و اثرات خشکی هوا بر آن در استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی روش‌ های مختلف تشعشعی و رطوبتی جهت برآورد تبخیر – تعرق مرجع و اثرات خشکی هوا بر آن در استان گلستان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی روش‌ های مختلف تشعشعی و رطوبتی جهت برآورد تبخیر – تعرق مرجع و اثرات خشکی هوا بر آن در استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی روش‌ های مختلف تشعشعی و رطوبتی جهت برآورد تبخیر – تعرق مرجع و اثرات خشکی هوا بر آن در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی روش‌ های مختلف تشعشعی و رطوبتی جهت برآورد تبخیر – تعرق مرجع و اثرات خشکی هوا بر آن در استان گلستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۴

بر اساس استاندارد فائو به میزان آب مصرف شده توسط مزرعه پوشیده از گیاه مرجع (چمن) در یک دوره زمانی مشخص و بدون تنش آبی تبخیر – تعرق گیاه مرجع (ETo) گویند. این پارامتر به دو روش مستقیم (لایسیمتری) و غیر مستقیم (معادلات تجربی) برآورد می ‌شود. به دلیل عدم وجود داده ‌های دقیق لایسیمتری در استان گلستان و معرف روش فائو – پنمن – مانتیث (F-P-M) به عنوان روش استاندارد مرجع از سوی بسیاری از محققین و موسسات تحقیقاتی جهانی، روش مزبور به عنوان معیار ارزیابی روش‌های مختلف تشعشعی و رطوبتی در ایستگاه ‌های سینوپتیک گرگان، گنبد و مراوه تپه (واقع در استان گلستان) مورد استفاده قرار گرفت. در این ارزیابی داده ‌های هواشناسی در سه وضعیت اصلاح نشده و اصلاح شده در شرایط محلی و جهانی (اصلاح داده‌ ها با استفاده از ضرایب به دست آمده به ترتیب برای منطقه مورد نظر و تمسگن) بکار گرفته شدند. نتایج نشان داد که روش ‌های تشعشعی ماکینک، تورک، جنس – هیز و تابشی (دورنباس- پروت) به ترتیب مقدار ETo مناسب ‌تری را در منطقه برآورد می ‌نماید. اصلاح داده ‌ها در ایستگاه‌ های گرگان و گنبد تاثیر قابل توجهی بر نتایج ندارد. لیکن در مراوه تپه می ‌تواند آنها را تا حدود %۱۵ بهبود بخشد. با قرار دادن مقادیر ETo روزانه به دست آمده (از همه این روش ‌ها در ایستگاه‌ های گرگان و گنبد و روش جنسن – هیز در مراوه تپه) در معادله همبستگی بین روش های مورد نظر و روش استاندارد، مقدار ETo قابل قبولی نیست به روش F-P-M تخمین زده شد، به طوریکه اختلاف آنها در ایستگاه ‌های گرگان و گنبد حدود ۲ تا %۳ و در مرواه تپه حدود %۹ بود. روش ‌های رطوبتی (پاپاداکیس و ایوانف) در استان گلستان از کارایی مناسبی برخوردار نبوده، لیکن اگر مقادیر ETo به دست آمده از این روش‌ها توسط معادله همبستگی مناسبی (بین مقادیر روش استاندارد و مقادیر روش‌ های مورد نظر) در ایستگاه ‌های گرگان و گنبد تصحیح شوند، می‌ توان از این روش ‌ها استفاده نمود؛ به طوریکه شیب معادله ناشی از مقادیر تصحیح شده از این روش با مقادیر ETO استاندارد به حدود ۰.۹۹ و ۱.۰۲۵ رسید. از نتایج این تحقیق می‌ توان برای نقاطی از استان که دارای اقلیمی مشابه هر یک از این ایستگاه ها می ‌باشند استفاده نمود.

کلید واژه: تبخیر – تعرق گیاه مرجع، خشکی هوا، استان گلستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.