بررسی اثرات باقیمانده فسفر و پتاسیم مصرف شده بر عملکرد گندم در تناوب ذرت – گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات باقیمانده فسفر و پتاسیم مصرف شده بر عملکرد گندم در تناوب ذرت – گندم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات باقیمانده فسفر و پتاسیم مصرف شده بر عملکرد گندم در تناوب ذرت – گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات باقیمانده فسفر و پتاسیم مصرف شده بر عملکرد گندم در تناوب ذرت – گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات باقیمانده فسفر و پتاسیم مصرف شده بر عملکرد گندم در تناوب ذرت – گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۲

این بررسی به منظور تعیین اثرات باقیمانده فسفر و پتاسیم مصرف شده در زراعت ذرت دانه ای بر عملکرد گندم از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۱ در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و یک کرت مقایسه ای در هر تکرار برای مقایسه اثرات کوددهی تازه فسفر و پتاسیم با اثرات باقیمانده کودهای فسفر و پتاسیم اجرا گردید. تیمارها شامل چهار سطح فسفر (صفر، ۶۰، ۱۲۰، و ۱۸۰ کیلو گرم P2O5 در هکتار از منبع سوپر فسفات تریپل) و چهار سطح پتاسیم (صفر، ۱۰۰، ۲۰۰، و ۳۰۰ کیلو گرم K2o در هکتار از منبع سولفات پتاسیم) بودند که قبل از کشت ذرت مصرف شدند. نتایج نشان داد که اثرات باقیمانده فسفر بر افزایش عملکرد دانه و وزن هزار دانه گندم از نظر آماری در سطح یک درصد معنی دار گردید. در صورتیکه اثرات باقیمانده پتاسیم فقط بر عملکرد دانه در سطح پنبه درصد معنی‌دار شد. هر چه میزان بیشتری از کودهای فسفر و پتاسیم در کشت قبل (ذرت) مصرف گردید، اثرات مثبت باقیمانده آنها بر عملکرد و وزن هزار دانه گندم نیز بیشتر شد. همچنین اثرات باقیمانده برای هر سطح کود مصرفی بر عملکرد دانه و وزن هزار دانه نسبت به کرت شاهد (بدون مصرف فسفر و پتاسیم) بیشتر بود. عملکرد دانه گندم ( ۴.۶ تن در هکتار) ناشی از کوددهی تازه فسفر و پتاسیم در کرت‌های مقایسه ای تقریبا برابر با عملکرد حاصل (۴.۹۱ تن در هکتار) از اثرات باقیمانده بالاترین سطح فسفر و پتاسیم (۱۸۰ و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار P2O5 و K2o در هکتار) بود. از طرفی اختلاف بین عملکرد دانه گندم حاصل از کوددهی تازه فسفر و پتاسیم (۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار به ترتیب سوپرفسفات تریپل و سولفات پتاسیم) در کرت‌های مقایسه ای و شاهد بیش از یک تن در هکتار بود (۴.۶۰ تن در هکتار در مقابل ۳.۵۳ تن در هکتار) بنابراین، بر اساس نتایج بدست آمده از این آزمایش مصرف کودهای فسفر و پتاسیم در زراعت ذرت دانه ای می‌تواند بخشی از نیازهای تغذیه ای کشت بعد (گندم) را تامین نموده که این امر لزوم توجه به آزمون خاک قبل از کشت گندم و پرهیز از توصیه‌های کودی عمومی را نشان می دهد.

کلید واژه: اثرات باقیمانده فسفر و پتاسیم، تناوب ذرت – گندم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.