مقاله کنکاشی پیرامون انواع «نگرش ها» در باب «تعامل جهانی»؛ با تاکید بر برنامه های توسعه جمهوری اسلامی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنکاشی پیرامون انواع «نگرش ها» در باب «تعامل جهانی»؛ با تاکید بر برنامه های توسعه جمهوری اسلامی ایران دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنکاشی پیرامون انواع «نگرش ها» در باب «تعامل جهانی»؛ با تاکید بر برنامه های توسعه جمهوری اسلامی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنکاشی پیرامون انواع «نگرش ها» در باب «تعامل جهانی»؛ با تاکید بر برنامه های توسعه جمهوری اسلامی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنکاشی پیرامون انواع «نگرش ها» در باب «تعامل جهانی»؛ با تاکید بر برنامه های توسعه جمهوری اسلامی ایران :

مقاله کنکاشی پیرامون انواع «نگرش ها» در باب «تعامل جهانی»؛ با تاکید بر برنامه های توسعه جمهوری اسلامی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در روابط خارجی از صفحه ۱۵۹ تا ۱۸۹ منتشر شده است.
نام: کنکاشی پیرامون انواع «نگرش ها» در باب «تعامل جهانی»؛ با تاکید بر برنامه های توسعه جمهوری اسلامی ایران
این مقاله دارای ۳۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انواع نگرش
مقاله گزینه های ارتباطی
مقاله تعامل جهانی
مقاله مزیت سازی
مقاله قدرت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در عصر جهانی شدن، نمی توان واحد سیاسی سرزمینی را تصور کرد که فاقد تعامل جهانی باشد. اگر واحد مزبور، دارای ظرفیت های قابل توجه باشد، ضرورت و لزوم تعامل جهانی بیش از پیش می شود. جمهوری اسلامی ایران که دارای ظرفیت ها، قابلیت ها و امکانات اساسی است، باید دارای تعامل جهانی قابل قبولی باشد. هرچند این ضرورت در اسناد بالادستی نظام، مورد تاکید فراوانی بوده است، اما عملکردها دارای وضعیتی متعارض با اهداف و سیاست گذاری هاست. در این مقاله در پی تبیین رمز شکاف بین اهداف و عملکردها در مورد تعامل مثبت جهانی هستیم. نگارنده بر این اعتقاد است که ریشه اصلی کاستی های مربوطه، به نوع نگرش نخبگان سیاسی در مورد ماهیت نظام بین المللی و محیط جهانی برمی گردد و این امر کیفیت تعامل جهانی را تحت تاثیر خود قرار داده است. از سوی دیگر، ابهام و دغدغه نخبگان سیاسی نسبت به مرزهای خاکستری و گزینه های متفاوت ارتباطی، روند ناپایداری را در نحوه و کیفیت تعامل جهانی ایجاد کرده است که محتاج بازنگری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.