ارزیابی جایگزینی سطوح مختلف پودر ماهی و کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی جایگزینی سطوح مختلف پودر ماهی و کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی جایگزینی سطوح مختلف پودر ماهی و کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی جایگزینی سطوح مختلف پودر ماهی و کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی جایگزینی سطوح مختلف پودر ماهی و کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۵

تعداد ۱۲۸۰ قطعه جوجه نر گوشتی یکروزه از سویه تجاری لوهمن به صورت کاملا تصادفی به هشت گروه تقسیم شدند به طوری که هر گروه شامل چهار تکرار ۴۰ قطعه ای بود. یک گروه به عنوان گروه شاهد منظور گردیده و با استفاده از جیره پایه ذرت – کنجاله سویا و فاقد هرگونه افزودنی محرک رشد، آنتی بیوتیک و داروی ضد کوکسیدی تغذیه شدند. در جیره غذایی چهار گروه مقادیر ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد از پودر ماهی و در سه گروه دیگر مقادیر ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ درصد از کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر جایگزین گردیدند. در تمام دوره آزمایش، آب و غذا به طور آزاد در اختیار جوجه ها قرار داده شده و شرایط برای تمامی گروهها یکسان و مطابق با استانداردهای پرورش در نظر گرفته شد. نتایج به دست آمده نشان داد که تا پایان سن ۲۱ روزگی، جایگزین نمودن تمام پودر ماهی جیره )جایگزینی ۱۰۰ درصد( با پروتئین حاصل از مخمر موجب کاهش معنی دار وزن بدن در مقایسه با گروه شاهد گردیده، در حالی که جایگزین نمودن ۲۰ یا ۳۰ درصد از کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر، وزن بدن جوجه ها را به طور معنی داری افزایش می دهد (P<0.01). گرچه در مقایسه با گروه شاهد، جایگزین کردن سطوح مختلف پودر ماهی با کنجاله سویا در جیره غذایی با پروتئین حاصل از مخمر، هیچ گونه تاثیر معنی داری بر وزن بدن در ۴۹ روزگی، و مصرف غذا و ضریب تبدیل غذایی در ۲۱ و ۴۹ روزگی نداشت لیکن به نظر می رسد از نظر اقتصادی این جایگزینی قابل توصیه باشد.

کلید واژه: جوجه های گوشتی، پروتئین حاصل از مخمر، پودر ماهی، کنجاله سویا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.