مقاله مطالعه – مورد شاهدی میزان شیوع ازدواج فامیلی در والدین کودکان استثنایی و عادی شهر اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه – مورد شاهدی میزان شیوع ازدواج فامیلی در والدین کودکان استثنایی و عادی شهر اهواز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه – مورد شاهدی میزان شیوع ازدواج فامیلی در والدین کودکان استثنایی و عادی شهر اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه – مورد شاهدی میزان شیوع ازدواج فامیلی در والدین کودکان استثنایی و عادی شهر اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه – مورد شاهدی میزان شیوع ازدواج فامیلی در والدین کودکان استثنایی و عادی شهر اهواز :

مقاله مطالعه – مورد شاهدی میزان شیوع ازدواج فامیلی در والدین کودکان استثنایی و عادی شهر اهواز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۴۷۳ تا ۴۸۲ منتشر شده است.
نام: مطالعه – مورد شاهدی میزان شیوع ازدواج فامیلی در والدین کودکان استثنایی و عادی شهر اهواز
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ازدواج فامیلی
مقاله معلولیت
مقاله کودک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مطالعات انجام شده نشان می دهد که ازدواج فامیلی منجر به افزایش شیوع مرگ ومیر نوزادان، ناهنجاری های مادرزادی و عقب ماندگی ذهنی می شود. یکی از مهمترین عوامل معلولیت و بروز بیماری های ژنتیکی در ایران ازدواج فامیلی است. مطالعه حاضر به منظور مقایسه میزان ازدواج فامیلی در والدین کودکان استثنایی و عادی صورت گرفته است.
روش بررسی: در این مطالعه که از نوع مورد شاهدی و در شهر اهواز انجام شده است، ۱۳۴ کودک معلول با ۱۳۴ کودک سالم که از نظر سنی و جنسی با آنها همسان بودند مقایسه شدند. متغیرهای مورد بررسی نسبت فامیلی والدین، سابقه وجود فرد معلول در خانواده، متغیرهای دموگرافیک والدین و سابقه بیماری ها در مادر و کودک بودند. سپس داده ها با استفاده از آزمون های مجذور کای، رگرسیون لجستیک و تی مستقل تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: نتایج به دست آمده نشان می دهد که میزان ازدواج فامیلی در گروه مورد ۷۹۱ درصد و درگروه شاهد ۵۷۴ درصد بود. در این مطالعه ازدواج فامیلی، سن مادر هنگام زایمان، سابقه تشنج و سیانوز، سابقه بیماری در حاملگی و سابقه وجود معلولیت در بستگان والدین و تفاوت سنی با فرزند قبلی رابطه معنادار با معلولیت داشتند (P<0.05) اما معلولیت با قومیت، نوع زایمان، سابقه زردی نوزادی و تفاوت سنی با فرزند بعدی فاقد رابطه آماری معنادار بود(P>0.05) .
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهد که ازدواج فامیلی مهمترین عامل معلولیت و بروز بیماری های ژنتیکی در بین نمونه های مورد بررسی بوده است. برخی از اقدامات لازم برای کاهش معلولیت عبارتند از: آگاه سازی جوانان و خانواده ها از مخاطرات ازدواج های فامیلی، تسهیل دسترسی به مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج و غربالگری پیش از تولد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.