تجزیه به عامل ها برای عملکرد دانه و سایر خصوصیات گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه به عامل ها برای عملکرد دانه و سایر خصوصیات گندم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه به عامل ها برای عملکرد دانه و سایر خصوصیات گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه به عامل ها برای عملکرد دانه و سایر خصوصیات گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه به عامل ها برای عملکرد دانه و سایر خصوصیات گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۰

به منظور ارزیابی پتانسیل عملکرد دانه ژنوتیپ های گندم نان در شرایط تنش خشکی و بررسی ارتباط برخی از صفات کمی با عملکرد دانه و انتخاب ژنوتیپ های برتر جهت استفاده در برنامه های به نژادی در آینده، ۲۴۵ ژنوتیپ دریافتی از سمیت مکزیک به همراه شاهدها در سال زراعی ۱۳۸۱-۸۲ به صورت آزمایش آگمنت در مزرعه تحقیقاتی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاصل از تجزیه داده ها نشان داد که از نظر کلیه صفات به ویژه عملکرد دانه، تنوع قابل توجهی بین ژنوتیپ های مورد مطالعه وجود دارد. با انجام تجزیه به عامل ها بر اساس استخراج ریشه های راکد، از طریق تجزیه به مولفه های اصلی ۵ عامل در مجموع ۶۷.۷۰۳ درصد از تغییرات داده ها را توجیه نمودند. نتایج حاصل از بررسی ضرایب عاملی، نشانگر اهمیت صفات طول پدانکل، طول بیرون آمدگی پدانکل، ارتفاع و صفات مربوط به زودرسی (تعداد روز تا ظهور سنبله و تعداد روز تا رسیدن) در گزینش ژنوتیپ های مطلوب برای شرایط خشکی می باشد.

کلید واژه: گندم نان، تجزیه به عامل ها، خشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.