شناسایی قارچ های ایجاد کننده بیماری لکه قهوه ای برنج در استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی قارچ های ایجاد کننده بیماری لکه قهوه ای برنج در استان گیلان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی قارچ های ایجاد کننده بیماری لکه قهوه ای برنج در استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی قارچ های ایجاد کننده بیماری لکه قهوه ای برنج در استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی قارچ های ایجاد کننده بیماری لکه قهوه ای برنج در استان گیلان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

بیماری لکه قهوه ای، یکی از بیماری های بذرزاد برنج است که در کلیه مراحل رشد گیاه از خزانه تا مزرعه، روی گیاه دیده شده و خساراتی را از جنبه کیفی و کمی به محصول وارد می کند. هر چند این بیماری در بیشتر نقاط کشور که در آنها برنج کشت می شود وجود دارد، ولی اطلاعات دقیقی از پراکندگی بیماری، تنوع گونه ها و همچنین میزان خسارت های وارده، موجود نیست. از این رو مطالعاتی در زمینه شناسایی جنس و گونه های قارچ های عامل این بیماری در گیلان به عمل آمد که برای این منظور ابتدا از ۹۱ مزرعه برنج، در استان گیلان نمونه برداری شد و نمونه های گیاهی جمع آوری شده جهت جداسازی قارچ عامل بیماری، روی محیط PDA و کاغذ صافی قرار داده شدند و بدین ترتیب ۲۰ جدایه بدست آمد که برای اسپورزایی، جدایه ها روی محیط آب شیت آگار و ساقه گندم کشت داده شدند و آنگاه صفات مورفولوژیکی کنیدی و کنیدیوفر، فرآیند تشکیل کنیدی و نحوه جوانه زنی آنها، جهت تشخیص تاکسونومیکی مورد بررسی قرار گرفتند که بر اساس نتایج بدست آمده قارچ های عامل بیماری متعلق به جنس Bipolarisa بود و سه گونه Bipolaris oryzae ، Bipolaris victoriae وBipolaris sp. شناسایی شدند. گونه Biopolaris oryzae 15 درصد، گونه ۷۵ Biopolaris vixtoriae درصد و گونه ۱۰ Biopolaris sp. درصد از کل جدایه ها را شامل شدند. آزمایش بیماری زایی روی نشاهای برنج رقم خزر، در محیط دیسکاتور انجام گرفت که نشان داد این قارچ ها روی برنج، بیماری زا بوده و موجب بروز علایم مشخص بیماری لکه قهوه ای برنج می گردند.

کلید واژه: برنج، لکه قهوه ای، Biopolaris، گیلان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.