بررسی تغییرات مدت زمان تاخیر و دامنه پیک P100 موج VEP در دید تار حاصل از نزدیک بینی با الگوهای معکوس شونده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات مدت زمان تاخیر و دامنه پیک P100 موج VEP در دید تار حاصل از نزدیک بینی با الگوهای معکوس شونده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات مدت زمان تاخیر و دامنه پیک P100 موج VEP در دید تار حاصل از نزدیک بینی با الگوهای معکوس شونده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات مدت زمان تاخیر و دامنه پیک P100 موج VEP در دید تار حاصل از نزدیک بینی با الگوهای معکوس شونده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات مدت زمان تاخیر و دامنه پیک P100 موج VEP در دید تار حاصل از نزدیک بینی با الگوهای معکوس شونده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور

تعداد صفحات :۱۰

هدف مطالعه: در قرن حاضر؛ پتانسیل برانگیخته بینایی (Visual Evoked Potential-VEP) کاربرد زیادی در تحقیقات و چشم پزشکی بالینی پیدا کرده است. این موج، هم به تشخیص زودرس بیماری ‌ها و هم به تشخیص افتراقی آن ‌ها کمک می کند. VEP تحت تاثیر پارامترهای مختلفی قرار می گیرد که یکی از آن ‌ها، تار شدن دید و کاهش تیز بینی است. یکی از علل کاهش تیز بینی عیوب انکساری چشم، از جمله نزدیک بینی است. در این مطالعه، تاثیر کاهش تیز بینی بر مدت زمان تاخیر (Latency) و دامنه (amplitude) قله یا پیک P100 پتانسیل برانگیخته بینایی بررسی شده است.مواد و روش‌ ها: در مطالعه حاضر با استفاده از الگوهای مختلف تحریکی، همچون الگوهای شطرنجی عمودی و افقی در دو زاویه دید ۱۰ و ۴۳ دقیقه، چگونگی تاثیر کاهش تیز بینی در چهار حد ۲۰.۲۰، ۲۰.۴۰، ۲۰.۸۰، و ۲۰.۲۰۰ بر مولفه P100 موج VEP بررسی شده است. به این منظور برای ثبت پتانسیل VEP از دستگاه نیکولت (Nicolet 1015)1015 و برای کاهش تیز بینی از عدسی‌ های کروی مثبت مناسب استفاده شده است.نتایج: نتایج نشان می دهد که به کارگیری الگوی شطرنجی در زوایه دید کوچک ‌تر، اثر کاهش تیز بینی را بر تغییرات پیک P100 موج vep بهتر نشان می دهد. در این حالت، مشاهده می شود که با کاهش تیز بینی زمان تاخیر پیک P100 افزایش و دامنه آن کاهش می یابد.نتیجه گیری: علی رغم نتایج حاصل ارتباط کمی قابل اعتبار و قابل اطمینانی از نظر آماری بین کاهش تیز بینی و تغییر دامنه و زمان تاخیر موج vep مشاهده نمی‌ شود. دستیابی به نتایج دقیق ‌تر در این باره نیاز به تحقیقات بیش تر دارد.

کلید واژه: پتانسیل برانگیخته بینایی، الگوهای معکوس شونده، تیز بینی، نزدیک بینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.