مقاله تعیین شرایط بهینه آماده سازی و خشک کردن قطعات سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین شرایط بهینه آماده سازی و خشک کردن قطعات سیب زمینی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین شرایط بهینه آماده سازی و خشک کردن قطعات سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین شرایط بهینه آماده سازی و خشک کردن قطعات سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین شرایط بهینه آماده سازی و خشک کردن قطعات سیب زمینی :

مقاله تعیین شرایط بهینه آماده سازی و خشک کردن قطعات سیب زمینی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی) از صفحه ۲۳ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: تعیین شرایط بهینه آماده سازی و خشک کردن قطعات سیب زمینی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنزیم بری
مقاله اندازه قطعات
مقاله خشک کردن
مقاله سیب زمینی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش به منظور یافتن روش مناسب برای خشک کردن قطعات سیب زمینی، دو رقم مجنی و پشندی انتخاب شده و پس از پوست گیری در قطعات مکعبی شکل ۱۰ و ۲۰ میلی متری برش داده شدند. سپس عمل آنزیم بری در دو زمان ۳ و ۵ دقیقه در آب جوش انجام شد. پس از آنزیم بری، نمونه ها در محلول اسید آسکوربیک غوطه ور شده و بعد از آن در سه دمای ۵۰، ۶۰ و oC۷۰ خشک شدند. پس از خشک شدن میزان جذب آب مجدد، درصد چروکیدگی و وزن مخصوص نمونه ها اندازه گیری شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر تمام فاکتورها بر درصد چروکیدگی نمونه های خشک شده در سطح آماری ۱% معنی دار می باشد. در مورد جذب آب مجدد، اثر دمای خشک کردن در سطح آماری ۵% و اثر واریته در سطح آماری ۱% معنی دار بود. اثر اندازه نمونه و واریته سیب زمینی بر وزن مخصوص نمونه ها نیز به ترتیب در سطح آماری ۱% و ۵% معنی دار می باشد. در نهایت با توجه به یافته های به دست آمده مشخص شد که دمای oC۵۰ و زمان آنزیم بری ۳ دقیقه برای قطعات ۲۰میلی متری تهیه شده از سیب زمینی های واریته مجنی بهترین شرایط برای خشک کردن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.