مقایسه دریافت مواد مغذی در بیماران اسکیزوفرنیک مراجعه کننده به بیمارستان آیت‌اله طالقانی تهران و افراد غیر مبتلا در گروه سنی ۵۵-۱۵ سال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه دریافت مواد مغذی در بیماران اسکیزوفرنیک مراجعه کننده به بیمارستان آیت‌اله طالقانی تهران و افراد غیر مبتلا در گروه سنی ۵۵-۱۵ سال دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه دریافت مواد مغذی در بیماران اسکیزوفرنیک مراجعه کننده به بیمارستان آیت‌اله طالقانی تهران و افراد غیر مبتلا در گروه سنی ۵۵-۱۵ سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه دریافت مواد مغذی در بیماران اسکیزوفرنیک مراجعه کننده به بیمارستان آیت‌اله طالقانی تهران و افراد غیر مبتلا در گروه سنی ۵۵-۱۵ سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه دریافت مواد مغذی در بیماران اسکیزوفرنیک مراجعه کننده به بیمارستان آیت‌اله طالقانی تهران و افراد غیر مبتلا در گروه سنی ۵۵-۱۵ سال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: بیماران اسکیزوفرنیک معمولا روش زندگی درستی نداشته و در مورد تغذیه صحیح آگاهی ندارند و اغلب آنها عادات غذایی غلطی دارند. این مطالعه جهت بررسی دریافت مواد مغذی بیماران اسکیزوفرنیک مراجعه کننده به بیمارستان آیت‌اله طالقانی تهران و مقایسه آن با دریافت غذایی افراد غیر مبتلا در سال ۱۳۸۲ در بیمارستان آیت اله طالقانی تهران انجام گرفت.مواد و روشها: در این مطالعه مورد – شاهدی ۶۰ بیمار اسکیزوفرنیک مزمن (۲۱ زن و ۳۹ مرد) با محدوده سنی (۱۵-۵۵) سال از بین بیماران مراجعه کننده به بیمارستان آیت اله طالقانی تهران به روش تصادفی تدریجی به عنوان گروه مورد و ۶۰ فرد غیر مبتلا از بین کارکنان این بیمارستان که از نظر سن و جنس با گروه مورد همسان سازی شدند به عنوان گروه شاهد انتخاب گردیدند. در هر دو گروه معیارهای خروج از مطالعه عبارت بود از: اعتیاد به الکل و مواد مخدر، گیاهخواری، بارداری، شیردهی، وجود بیماری قلبی، دیابت، هیپرتیروئیدی و بیماریهای دستگاه گوارش (زخم معده، روده، اسپرو…) در حین مطالعه. اطلاعات مربوط به سن، شغل، سطح تحصیلات، مدت بیماری، درآمد سرانه ماهیانه و داروهای مصرفی با استفاده از پرسشنامه عمومی بدست آمد. سپس قد و وزن و نمایه توده بدن محاسبه گردید. داده های لازم در زمینه دریافتهای غذایی با استفاده از پرسشنامه ۲۴ ساعت یاد آمد خوراک برای ۱ روز ثبت گردید. آزمون t، من ویتنی و کای دو برای مقایسه متغیرها و جهت تعیین همبستگی متغیرها به ترتیب از آزمون کای دو و ضریب همبستگی پیرسون استفاده گردید.یافته ها: میانگین و انحراف معیار نمایه توده بدن در گروه مورد و شاهد به ترتیب: (۲۴.۲۶±۴.۰۴) و (۲۵.۳۸±۴.۸۵) بود که این تفاوت از نظر آماری معنی دار نبود. میانگین دریافت روزانه انرژی، پروتیین، کربوهیدرات، فیبر، اسید فولیک و ویتامین B12 در گروه شاهد به طور معنی داری بیش از گروه مورد بود. در گروه مورد %۵۰ افراد کمتر از %۷۵ مقدار توصیه شده برای ویتامین B12 دریافت داشتند در حالیکه این نسبت در گروه شاهد %۲۶.۷ بود و این تفاوت از نظر آماری معنی دار بود (p=0.009) آنالیز همبستگی بین انرژی دریافتی روزانه با متغیرهای درآمد سرانه، شغل، سطح تحصیلات و مدت بیماری نشان داد که تنها همبستگی معکوس و معنی داری بین انرژی دریافتی روزانه با میزان درآمد سرانه ماهیانه در گروه شاهد وجود دارد. (r=0.318,p=0.013)نتیجه گیری: یافته های این بررسی نشان داد که در بیماران اسکیزوفرنیک مورد مطالعه، کمبود انرژی، پروتیین و بعضی از ویتامین ها وجود دارد. بنابراین توجه به وضعیت تغذیه ای این بیماران، آموزش الگوی صحیح تغذیه به بیماران و خانواده آنها ضروری به نظر میرسد.

کلید واژه: اکسیزوفرنی، اسید فولیک، مواد مغذی، ویتامین، ۲۴ ساعت یاد آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.