شیوع نقایص مینایی دندان های اینسایزور و مولر اول دایمی و عوامل موثر بر آن در کودکان ۸-۹ ساله شهر تهران در سال ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع نقایص مینایی دندان های اینسایزور و مولر اول دایمی و عوامل موثر بر آن در کودکان ۸-۹ ساله شهر تهران در سال ۱۳۸۲ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع نقایص مینایی دندان های اینسایزور و مولر اول دایمی و عوامل موثر بر آن در کودکان ۸-۹ ساله شهر تهران در سال ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع نقایص مینایی دندان های اینسایزور و مولر اول دایمی و عوامل موثر بر آن در کودکان ۸-۹ ساله شهر تهران در سال ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع نقایص مینایی دندان های اینسایزور و مولر اول دایمی و عوامل موثر بر آن در کودکان ۸-۹ ساله شهر تهران در سال ۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: نقص در مینای دندان یکی از ناهنجاریهای رشدی، تکاملی است که ممکن است به تنهایی یا همراه با دیسپلازی‌های سایر نسوج بدن مشاهده گردد. به دنبال هر نوع نقص کمی و کیفی در ساختار مینا و عاج، دندانها به شدت مستعد پوسیدگی شده و در معرض خطر از دست رفتن قرار می‌گیرند. هر گونه اختلال در روند تکاملی مینا منجر به بروز عوارضی در ساختمان میکروسکوپیک و ظاهر مینا می‌گردد. مطالعه حاضر با هدف بررسی شیوع نقایص مینایی دندانهای پیشین و مولرهای اول دایمی کودکان ۸-۹ ساله شهر تهران و علل موثر بر آن انجام گرفته است. روش بررسی: در این مطالعه که به روش Nested case control انجام گرفت، هزار و چهارصد دانش‌آموز پایه دوم دبستان از پنج منطقه آموزش و پرورش شامل شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز شهر تهران به صورت تصادفی مورد بررسی قرار گرفتند. در هر منطقه دو دبستان دخترانه و دو دبستان پسرانه و در هر دبستان صد و چهل دانش‌آموز پایه دوم انتخاب شدند و در دو گروه شاهد (کودکان با دندانهای سالم) و کنترل (کودکان با نقایص مینایی) قرار گرفتند. افراد مورد مطالعه به صورت کلینیکی و با نور چراغ قوه، آینه و سوند یک بار مصرف معاینه شده و سپس با تکمیل پرسشنامه توسط والدین کودک اطلاعات مربوط به علل ایجاد کننده نقایص مینایی ثبت شد. اطلاعات بدست آمده با تست آماری Chi – square و Fisher exact مورد بررسی و مقایسه قرار گرفتند. یافته‌ها: نتایج بیانگر آن بود که از هفتصد دانش‌آموز دختر معاینه شده معادل ۲/۳۴%، دویست و چهل نفر و از هفتصد دانش‌آموز پسر معاینه شده برابر ۱/۳۰%، ۲۱۱ کودک درجاتی از نواقص مینایی داشتند. از این تعداد ۶۵ کودک فقط در دندانهای پیشین، ۲۲۲ کودک فقط در مولرهای اول و ۱۶۵ کودک در دندانهای پیشین و مولر اول دچار نقص مینا بودند. بین بروز نواقص مینای دندان و آسم و بیماریهای تنفسی در کودکان ارتباط آماری معنی‌داری یافت شد (۰۵/۰>P). نتیجه‌گیری: اگرچه اتیولوژی نقایص مینایی به طور کامل شناخته نشده، اما بر پایه نتایج این مطالعه به نظر می‌رسد مشکلات دوران جنینی و نوزادی به خصوص آسم و بیماری تنفسی در طی پنج سال اول زندگی می‌تواند ایجاد مشکل کند.

کلید واژه: نقص تکامل مینا، سبب شناختی، مولرهای اول دایمی، دندان های پیشین دایمی، کودکان ۸-۹ ساله، تهران (ایران)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.