بررسی آلودگی میکروبی شیر و فرآورده های آن در استان یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی میکروبی شیر و فرآورده های آن در استان یزد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی میکروبی شیر و فرآورده های آن در استان یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی میکروبی شیر و فرآورده های آن در استان یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی میکروبی شیر و فرآورده های آن در استان یزد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: با توجه به افزایش جمعیت جهان نه فقط به تولید مواد غذایی زیادتری نیاز می باشد بلکه توجه ویژه به مفید بودن و بهداشت آن نیز ضرورت دارد. منظور از این مطالعه بررسی میزان آلودگی شیر و فرآورده های لبنی تولید شده در واحدهای صنعتی استان یزد به میکروب های زنده، هوازی مزوفیل (Total bacteria) کلی فرم، استافیلوکوک اورئوس، کپک و مخمر بوده است. روش کار: در این مطالعه مجموعا ۱۹۸ نمونه مختلف شامل شیر (%۲۴.۲)، ماست (%۲۱.۲)، خامه (%۱۲.۱)، پنیر (%۱۸.۲)، بستنی (%۱۲.۱) و پودرهای لبنی (%۱۲.۱) از کارخانجات استان یزد گردآوری و از نظر میکروب های کلی فرم، استافیلوکوک اورئوس، کپک و مخمر به روش کشت و انجام تست های بیوشیمیایی مورد شناسایی و شمارش قرار گرفته اند. سپس ضمن مقایسه نتایج با حد مجاز استاندارد با استفاده از برنامه SPSS و آزمون آماری ۲ اطلاعات به دست آمده تجزیه و تحلیل شده است. نتایج: بر اساس نتایج این مطالعه از مجموع نمونه ها، ۱۳۶ مورد (%۶۸.۷) مطلوب، ۴۸ مورد (%۲۴.۲) قابل قبول و ۱۴ مورد (%۷.۱) غیر قابل قبول بودند. حداکثر و حداقل سطح پذیرش مطلوب به ترتیب مربوط به شیر (%۸۱.۳) و پنیر (%۳۶.۱) می باشد. ضمنا نتایج تست آماری ۲ اختلاف معنی داری را بین میزان آلودگی و نوع فرآورده لبنی نشان داد p<0.005)، (df=5, 2 =17.75.نتیجه گیری: به نظر می رسد علی رغم کوشش هایی که در مورد پیشگیری از آلودگی مواد غذایی به عمل می آید هنوز این موضوع به عنوان تهدیدی برای سلامت مردم مطرح است.

کلید واژه: آلودگی باکتریایی، شیر، فرآورده های لبنی، استان یزد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.