آگاهی و عملکرد متخصصین کودکان نسبت به تشخیص، درمان و آموزش بیماران مبتلا به آسم کنگره بین المللی کودکان -۱۳۸۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آگاهی و عملکرد متخصصین کودکان نسبت به تشخیص، درمان و آموزش بیماران مبتلا به آسم کنگره بین المللی کودکان -۱۳۸۱ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آگاهی و عملکرد متخصصین کودکان نسبت به تشخیص، درمان و آموزش بیماران مبتلا به آسم کنگره بین المللی کودکان -۱۳۸۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آگاهی و عملکرد متخصصین کودکان نسبت به تشخیص، درمان و آموزش بیماران مبتلا به آسم کنگره بین المللی کودکان -۱۳۸۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آگاهی و عملکرد متخصصین کودکان نسبت به تشخیص، درمان و آموزش بیماران مبتلا به آسم کنگره بین المللی کودکان -۱۳۸۱ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: آسم یکی از شایعترین مشکلات حاد و مزمن کودکان به شمار می آید و متخصصین کودکان در زمره مهمترین پزشکانی هستند که برای معالجه این بیماری به آنها مراجعه می شود، در حالیکه اطلاعات منتشر شده ای در زمینه نحوه و کیفیت درمان این بیماری توسط آنها وجود ندارد. این مطالعه به منظور تعیین سطوح آگاهی و عملکرد متخصصین کودکان ایرانی نسبت به تشخیص درمان و آموزش آسم انجام شده است.مواد و روشها: برای انجام این مطالعه پرسشنامه استانداردی در بین ۲۰۰ متخصصین بیماریهای کودکان شرکت کننده در کنگره بین المللی کودکان (تهران، مهر ماه ۱۳۸۱) توزیع و تکمیل گردید.یافته ها: از میان پرسشنامه های تکمیل شده ۱۹۳ مورد (%۹۶.۵) قابلیت بررسی کامل و آنالیز را داشت . حدود %۴۹ از پاسخ دهندگان مرد بودند و %۱۸ آنان مدرک فوق تخصص داشتند. خس خس سینه مهمترین علامت برای شک به بیماری آسم در کودکان ذکر شد. چهل درصد پزشکان مورد مطالعه برنامه ای برای انجام اسپیرومتری در کودکان مشکوک به آسم نداشته و نیز %۳۵.۲ آنان با پیک فلومتر آشنا نبودند. حدود %۱۷.۶ آنان ویزیت منظم برای کودکان مبتلا به آسم نداشتند. در میان این پزشکان تنها %۷.۳ استروئید استنشاقی رابرای کودک ۶ ساله مبتلا به آسم متوسط و مزمن تجویز می کردند و سالبوتامول استنشاقی تنها در %۳۷.۳ آنان داروی انتخابی اول برای حمله حاد آسم بود، در حالیکه %۱۷.۱ آنان اپی نفرین تزریقی را برای این منظور به کار می برند. حدود ۴۲.۲ از پاسخ دهندگان، برنامه آموزشی و دستورالعملی برای راهنمایی بیمار خود نداشتند و تنها برای %۶۰.۶ آنان دسترسی به برنامه آموزشی و راهنمای استاندارد درمان آسم میسر بود.نتیجه گیری و توصیه ها: نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد که بسیاری از جنبه های تشخیصی و درمانی آسم کودکان در کشور ما با توصیه ها و دستورالعملهای استاندارد مطابقت ندارد. این مطالعه و اطلاعات حاصل از آن می تواند زمینه ای برای برنامه ریزی در جهت بهبود سطح آگاهی و عملکرد متخصصین کودکان در مورد بیماری آسم باشد.

کلید واژه: آسم، آگاهی و عملکرد، سالبوتامول استنشاقی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.