تاثیر مصرف پلی فنل های موجود در چای بر رشد موش های آزمایشگاهی در یک دوره کوتاه مدت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مصرف پلی فنل های موجود در چای بر رشد موش های آزمایشگاهی در یک دوره کوتاه مدت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مصرف پلی فنل های موجود در چای بر رشد موش های آزمایشگاهی در یک دوره کوتاه مدت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مصرف پلی فنل های موجود در چای بر رشد موش های آزمایشگاهی در یک دوره کوتاه مدت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مصرف پلی فنل های موجود در چای بر رشد موش های آزمایشگاهی در یک دوره کوتاه مدت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: این تحقیق به منظور بررسی تاثیر مصرف چای در رشد موش های آزمایشگاهی انجام گرفت.روش بررسی: در یک آزمایش کنترل شده تعداد ۱۰ موش انتخاب و به دو گروه تقسیم شدند و به مدت ۳۸ روز تحت مطالعه قرار گرفتند. ابتدا در طول ۳۰ روز، هر دو گروه تحت رژیم یکسانی بودند. سپس در مدت ۸ روز دوره مداخله چای جایگزین آب مصرفی موش های گروه تجربی شد. میزان غذای مصرفی میزان رشد و نسبت کفایت غذایی (FER) هر موش محاسبه شد. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار SPSS و آزمون های تی مزدوج و تی مستقل انجام شد.یافته ها: میانگین نسبت کفایت غذایی در موش های گروه تجربی در طول ۹ روز قبل از مداخله ۰.۰۲۲ ± ۰.۲۶۲ بود که این مقدار پس از دوره مداخله به ۰.۰۴۷± ۰.۱۷۶کاهش یافته و اختلاف مشاهده شده (۰.۰۲۵>P) معنی دار است. میانگین نسبت کفایت غذا در موش های گروه کنترل در طول ۹ روز قبل از مداخله ۰.۰۶۸± ۰.۲۳۸ بود که این مقدار پس از دوره مداخله به ۰.۰۳۶±۰.۱۸۴کاهش یافته و این اختلاف معنی دار نمی باشد. بنابراین کاهش وزن در گروه تجربی که چای مصرف می کردند، مشاهده شد. اختلاف افزایش وزن در دو دوره ۹ روز قبل از مداخله و بعد از مداخله در موش های گروه تجربی (۰.۰۱>P) بیش از گروه کنترل (۰.۰۲>P) می باشد که این امر بیانگر کاهش وزن در گروه تجربی می باشد.نتیجه گیری: یافته های این تحقیق خاصیت ضد تغذیه ای پلی فنل های چای را در ارتباط با رشد موش های آزمایشگاهی نشان می دهد که احتمالا ناشی از کاهش قابلیت هضم و عدم قابلیت جذب مواد غذایی به دلیل عدم دسترسی ماده مغذی برای جذب و یا مهار یک آنزیم اختصاصی در متابولیسم مواد مغذی است.

کلید واژه: پلی فنل ها، کاتچین، نسبت کفایت غذا، قابلیت هضم، چای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.