بررسی حوادث شغلی ناشی از فعالیت‌ های ساختمانی در مراجعه کنندگان به اداره کار و امور اجتماعی شهر رفسنجان (۸۱-۷۹)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی حوادث شغلی ناشی از فعالیت‌ های ساختمانی در مراجعه کنندگان به اداره کار و امور اجتماعی شهر رفسنجان (۸۱-۷۹) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی حوادث شغلی ناشی از فعالیت‌ های ساختمانی در مراجعه کنندگان به اداره کار و امور اجتماعی شهر رفسنجان (۸۱-۷۹)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی حوادث شغلی ناشی از فعالیت‌ های ساختمانی در مراجعه کنندگان به اداره کار و امور اجتماعی شهر رفسنجان (۸۱-۷۹)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی حوادث شغلی ناشی از فعالیت‌ های ساختمانی در مراجعه کنندگان به اداره کار و امور اجتماعی شهر رفسنجان (۸۱-۷۹) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: صدمات ناشی از حوادث از مهم‌ترین علت‌های مرگ و میر و معلولیت در جوامع انسانی هستند. در این میان حوادث ناشی از فعالیت‌های ساختمانی از اهمیت خاصی برخوردارند. مطالعه حاضر بر آن است تا به بررسی فاکتورهای موثر در بروز و عوارض ناشی از حوادث ساختمانی در مراجعین به اداره کار و امور اجتماعی شهر رفسنجان بپردازد. مواد و روش‌ها: تمامی مصدومین شاغل در فعالیت ساختمان‌سازی که طی سال‌های ۱۳۸۱-۱۳۷۹ فهرست آن‌ها در اداره کار و امور اجتماعی شهر ثبت شده بودند بررسی شدند. اطلاعات با مراجعه به پروند‌های موجود در مرکز فوق‌الذکر، افراد حادثه دیده و اطرافیان آن‌ها وارد یک چک لیست گردیده است. اطلاعات شامل سن، جنس، سطح سواد، وضعیت تاهل، وضعیت بیمه، نوع فعالیت، سابقه کار، علت حادثه، عضو آسیب دیده و نتیجه حادثه بوده است. از روش‌های آماری پارامتریک (آزمون نسبت‌ها، t-test، آزمون همبستگی) و غیررپارامتریک (Chi-Square، Fisher-Exact) برای بررسی اختلافات بین گروه‌ها استفاده شده است. یافته‌ها: میانگین سنی مصدومین (۷۰ نفر)، ۱۱.۱±۳۵.۸ (حداقل=۱۱ و حداکثر=۵۵) سال بود. (۶/۹۸%، ۶۹ نفر) آسیب دیدگان مرد و بیش از چهارپنجم آن‌ها (۸۳%، ۵۸ نفر) متاهل بوده‌اند. علت (۳۶%، ۲۵ نفر) حوادث بی‌احتیاطی و (۳۰%، ۲۱ نفر) به علت عدم استفاده از وسایل ایمنی گزارش شده بود. (۲۳%، ۱۶ نفر) افراد آسیب دیده در بخش جوشکاری ساختمان مشغول بوده و کمترین تعداد حادثه دیدگان در قسمت برقکاری ساختمان (۹/۷%، ۵ نفر) فعالیت داشته‌اند. مصدومین اکثرا سابقه کار کمتر از ۵ سال (۴۵%، ۳۱ نفر) داشته‌اند. حدود (۱۸%، ۱۲ نفر) از مصدومین فوت شده بودند و (۳۰%، ۲۱ نفر) حوادث منجر به معلولیت دایمی فرد شده بود. نتیجه‌گیری: به نظر می‌رسد آموزش‌های مربوط به ایمنی و رعایت اصول مربوطه در حین انجام کار به ویژه برای افرادی که سابقه کار کمی دارند به پیشگیری از بروز حوادث کمک خواهد نمود. اگرچه در دسترس بودن و التزام به استفاده از وسایل حفاظت فردی از اهمیت بالایی برخوردار است.

کلید واژه: حوادث شغلی، حوادث ساختمانی، لوازم ایمنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.