مکانیسم اثر ضد میکروبی عصاره متانولی مورد سبز بر روی باکتری E.coli K12 HB101
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مکانیسم اثر ضد میکروبی عصاره متانولی مورد سبز بر روی باکتری E.coli K12 HB101 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مکانیسم اثر ضد میکروبی عصاره متانولی مورد سبز بر روی باکتری E.coli K12 HB101 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مکانیسم اثر ضد میکروبی عصاره متانولی مورد سبز بر روی باکتری E.coli K12 HB101،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مکانیسم اثر ضد میکروبی عصاره متانولی مورد سبز بر روی باکتری E.coli K12 HB101 :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
تعداد صفحات :۱۰
زمینه و هدف: مورد گیاهی است که خاصیت ضد میکروبی داشته، از رشد باکتریها ممانعت کرده و مرگ بسیاری از پاتوژنها را باعث میشود. با توجه به مشخص بودن مکانیسم اثر بسیاری از داروهای ضدمیکروبی، هنوز مکانیسم اثر ضدمیکروبی این گیاه به درستی مشخص نشده است. در این تحقیق مکانیسم اثر ضد میکروبی عصاره متانولی مورد، بر روی باکتری E.Coli HB101 مطالعه و بررسی شده است.مواد و روشها: در این مطالعه آزمایشگاهی باکتری E.Coli K12 HB101 حاوی پلاسمید pBR322 در محیط مولر هینتون آگار، حاوی غلظتهای مختلف عصاره گیاه مورد (از ۵۶/۱ تا ۲۵/۶ میلیگرم در میلیلیتر محیط کشت) رشد داده شد. باکتریها به وسیله سونیکاسیون و یخ زدن و ذوب کردن، لیز شده و سپس فعالیت کاتالاز، سوپراکسیددیسموتاز(SOD)، آنتیاکسیدان تام و مالون دیآلدیید سلولی اندازهگیری شد. همچنین DNA پلاسمیدی به روش لیزقلیایی تخلیص گردید و تغییر در حرکت پلاسمید، در ژل آگاروز نمونههایی که در غلظتهای مختلف عصاره گیاه مورد، رشد داده شده بودند با یکدیگر مقایسه شد.یافتهها: غلظتهای مختلف مورد هیچگونه اثری بر حرکت پلاسمید pBR322 در ژل نداشتند که نشان دهنده عدم تغییر وضعیت فضایی DNA است. با تغییر غلظت عصاره از ۵۶/۱ به ۲۵/۶ میلیگرم در میلیلیتر، فعالیت اختصاصی کاتالاز در سلولهای لیز شده از ۲۰.۴۷±۰.۷ به ۵.۱±۲.۹ واحد در میلیگرم پروتیین کاهش پیدا کرد. فعالیت سـوپـراکسیـد دیـسمـوتـاز، تـحت شـرایـط فــوق از ۶۳.۸۶±۵.۲ در نمـونـه شـاهـد بـه ۲۰.۰۴±۱.۶ واحد در میلیگرم پروتیین در بالاترین غلظت عصاره کاهش یافت. همزمان با کاهش فعالیت SOD میزان فعالیت ویژه آنتیاکسیدان تام سلولی با افزایش میزان عصاره کاهش یافت، به طوری که از مقدار ۳۶.۲±۰.۵ به ۶.۴۲±۲.۲ میلی مول در میلیگرم پروتیین لیز شده سلولی رسید. اندازهگیری مقدار مالون دیآلدیید سلولی نشان داد که افزایش غلظت عصاره سبب افزایش مقدار نسبی آن از ۲۳.۰۹±۷.۶ به ۴۹.۹۲±۳.۴ میکروگرم در میلیگرم پروتیین میگردد.نتیجهگیری: این مطالعه نشان داد که عصاره گیاه مورد، اثری روی DNA پلاسمیدی نداشته بلکه با افزایش رادیکالهای آزاد اکسیژن و افزایش پراکسیداسیون لیپیدی، سبب صدمه سلولی شده و اثرات ضد میکروبی از خود نشان میدهد.
کلید واژه: E.coli K12 HB101، عصاره متانولی مورد، سوپراکسید دیسموتاز، کاتالاز، آنتی اکسیدان تام، مالون دی آلدیید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.