اثر هورمون های تیروئیدی بر ترشح اسید و پپسین معده در شرایط پایه و تحریک شده با تحریک الکتریکی عصب واگ در موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر هورمون های تیروئیدی بر ترشح اسید و پپسین معده در شرایط پایه و تحریک شده با تحریک الکتریکی عصب واگ در موش صحرایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر هورمون های تیروئیدی بر ترشح اسید و پپسین معده در شرایط پایه و تحریک شده با تحریک الکتریکی عصب واگ در موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر هورمون های تیروئیدی بر ترشح اسید و پپسین معده در شرایط پایه و تحریک شده با تحریک الکتریکی عصب واگ در موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر هورمون های تیروئیدی بر ترشح اسید و پپسین معده در شرایط پایه و تحریک شده با تحریک الکتریکی عصب واگ در موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۹

هورمون های تیروییدی بر ترشح اسید و پپسین معده اثر می گذارند. با توجه به اینکه مکانیسم اثر این هورمون ها بر ترشحات معده کاملا مشخص نشده است، در این مطالعه اثر تحریک عصب واگ در ترشح اسید و پپسین موش های صحرایی هیپوتیروئید و هیپرتیرویید با گروه شاهد مقایسه شده است. هر گروه شامل هشت حیوان با میانگین وزنی ۲۴۶±۵ گرم از هر دو جنس بود. برای ایجاد هیپوتیروییدی و هیپرتیروییدی به ترتیب متی مازول ۵۰۰) میلی گرم در هر لیتر آب آشامیدنی( به مدت ۲۰ روز و تیروکسین ۵۰۰) میکروگرم در هر لیتر آب( به مدت ۳۵ روز در اختیار حیوانات قرار گرفت. حیوانات پس از بی هوشی با تزریق داخل صفاقی تیوپنتال سدیم ۵۰) میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن(، تراکئوستومی، لاپاراتومی و واگوتومی شده و برای جمع آوری ترشحات، کانولی از طریق دئودنوم به معده وارد گردید. با تحریک انتهای محیطی عصب واگ، مقدار ترشح اسید و پپسین اندازه گرفته شد. ترشح اسید در اثر تحریک واگ در گروه شاهد، هیپوتیرویید و هیپرتیرویید به ترتیب ۴۵.۱±۰.۹، ۱۹.۶±۱.۴ و ۵۶.۷±۰.۸ میکرومول در پانزده دقیقه بود که نشان دهنده به ترتیب کاهش و افزایش معنی دار نسبت به گروه شاهد می باشد (P<0.0001). مقدار ترشح پپسین در اثر تحریک واگ نیز در گروه هیپوتیرویید و هیپرتیرویید به ترتیب ۱.۳ ±۰.۰۹ و ۱۲.۴±۰.۳ میکروگرم در پانزده دقیقه بود که به ترتیب کاهش و افزایش معنی دار را در مقایسه با گروه شاهد ۵.۹±۰.۴) میکروگرم( نشان می دهد (P<0.0001). نتایج به دست آمده نشان داد که هورمون تیروییدی می توانند پاسخ ترشحی معده به تحریک واگ را تغییر دهند.

کلید واژه: هورمون های تیروییدی، اسید معده، پپسین معده، تحریک واگ، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.