بررسی کمی و کیفی اسانس گیاه مورخوش (Zhumeria majdae) در مراحل مختلف رویشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کمی و کیفی اسانس گیاه مورخوش (Zhumeria majdae) در مراحل مختلف رویشی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کمی و کیفی اسانس گیاه مورخوش (Zhumeria majdae) در مراحل مختلف رویشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کمی و کیفی اسانس گیاه مورخوش (Zhumeria majdae) در مراحل مختلف رویشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کمی و کیفی اسانس گیاه مورخوش (Zhumeria majdae) در مراحل مختلف رویشی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۶

در این بررسی میزان ترکیب و اسانس برگ گیاه مورخوش در مراحل قبل از گلدهی، گلدهی و بعد از گلدهی که از منطقه کوه تنگ زاغ جمع آوری شده بود مورد مقایسه قرار گرفت. در اسانس مرحله قبل از گلدهی تعداد ۱۸ ترکیب شناسایی شده که ۹۸.۸ درصد وزن اسانس را تشکیل می دهند. در مرحله گلدهی تعداد ترکیبات شناسایی شده ۱۴ ترکیب بوده که ۹۸.۶ درصد وزن اسانس را تشکیل میدهند. در مرحله بعد از گلدهی تعداد ۲۰ ترکیب وجود دارد که ۹۹.۷ درصد وزن اسانس را شامل می شود. بازده اسانس در این سه مرحله به ترتیب ۵.۳ , ۵.۵ و ۱۱.۱ درصد می باشد. ترکیبهای لینالول ( ۵۴۱ – ۶۳.۲ درصد)، کامفور ( ۱۸.۸ – ۲۴.۸ درصد )، لیمونن (۴.۵ – ۶.۱ درصد ) ، کامفن ( ۲.۵ – ۳.۹ درصد )، برنئول ( ۰.۶ – ۲.۷ درصد ) و آلفاپینن ( ۱ – ۱.۵ درصد ) بیش از ۹۰ درصد اسانس را تشکیل می دادند. به طور کلی در منطقه کوه تنگ زاغ در مرحله قبل از گلدهی ترکیبهای کامفن، آلفا کامفولنال، آلفا پینن، لیمونن، کامفور، ترپینن – ۴ – ال، آلفا ترپینئول ، اکتان – ۳ – وان، سیس و ترانس لینالول اکسید و پاراسیمن، در مرحله گلدهی ترکیبهای سیس جاسمن ، اکتا – ۳ – کارن ، بتا بیزابولن و برنئول و در مرحله پایان گلدهی ترکیبهای لینالول، بتا اسیمن ، نرول، نرال، ژرانیول، ژرانیان، گاما ترپینن، ترپینولن و میرسن دارای بیشترین مقدار بودند.

کلید واژه: اسانس، مورخوش (Zhumeria majdae)، هرمزگان، لینالول و کامفور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.