مقایسه سه نوع کشت سلولی برای تکثیر و نگهداری توکسوپلاسما گوندی در آزمایشگاه و تولید DNA


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سه نوع کشت سلولی برای تکثیر و نگهداری توکسوپلاسما گوندی در آزمایشگاه و تولید DNA دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سه نوع کشت سلولی برای تکثیر و نگهداری توکسوپلاسما گوندی در آزمایشگاه و تولید DNA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سه نوع کشت سلولی برای تکثیر و نگهداری توکسوپلاسما گوندی در آزمایشگاه و تولید DNA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سه نوع کشت سلولی برای تکثیر و نگهداری توکسوپلاسما گوندی در آزمایشگاه و تولید DNA :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: توکسوپلاسما گوندی یکی از شایعترین تک یاخته های انگلی انسان و حیوان در تمام کشورهای دنیا است که به موازات اشاعه بیماری ایدز در دو دهه اخیر مورد توجه بیشتری قرار گرفته و نیاز به مطالعات بیشتری دارد. برای مطالعات سلولی مولکولی این تک یاخته کشت سلولی مناسب مورد نیاز ضروری است و این مطالعه به منظور انتخاب کشت سلولی مناسب انجام شد.
مواد و روش کار: تعداد ۳ رده سلولی مختلف HEL، MRC5 و HFF به طور مقایسه ای با کشت ۲ استرین از فنوتیپهای مختلف یعنی RH و Beverley در شرایط یکسان مورد مطالعه قرار گرفتند.
یافته ها: بر اساس نتایج، میزان زنده بودن تاکی زوییت های استرین RH حاصل از کشت HFF بیشتر از محصول کشتهای دو نوع کشت سلولی دیگر بود. pH محیط در فلاسکهای کشت HFF در مورد هر دو استرین انگل پایدار تر از کشتهای آنها در محیطهای کشت سلولی HEL و MRC5 بود و کمتر تمایل به اسیدی شدن داشت. تعداد انگل بدست آمده از کشت استرین RH نسبت به استرین Beverley در هر سه نوع کشت سلولی بیشتر بود. تکثیر استرین Beverley در کشت سلولی HFF تعداد انگل بیشتری را در مقایسه با دو نوع کشت دیگر حاصل نمود. مقدار کل DNA بدست آمده از انگل های حاصل از فلاسکهای کشت RH 31 تا ۳۳ میکروگرم به ازای هر فلاسک کشت سلولی و در مورد استرین Beverley، ۲۰ تا ۲۵ میکروگرم بدست آمد.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که در مجموع کشت سلولی HFF برای استفاده در آزمایشگاههای تشخیصی و تحقیقاتی و برای مطالعات سلولی مولکولی فنوتیپهای مختلف توکسوپلاسما گوندی مناسبتر از دو نوع کشت دیگر است.

کلید واژه: توکسوپلاسما گوندی، کشت سلولی، تولید DNA، بیولوژی سلولی مولکولی، HFF ،HEL ،MRC5

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.