اپیدمیولوژی سرطان های کاردیا در استان اردبیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اپیدمیولوژی سرطان های کاردیا در استان اردبیل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اپیدمیولوژی سرطان های کاردیا در استان اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اپیدمیولوژی سرطان های کاردیا در استان اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اپیدمیولوژی سرطان های کاردیا در استان اردبیل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: طبق گزارشات وزارت بهداشت و درمان سرطان معده بالاترین علت مرگ ناشی از سرطان در کشور ایران است و سرطان های ناحیه کاردیا شایع ترین نوع سرطان های دستگاه گوارش فوقانی می باشند. هدف از مطالعه حاضر بررسی اپیدمیولوژیک سرطان های ناحیه کاردیا در استان اردبیل بود.روش کار: این مطالعه بصورت توصیفی – مقطعی به مدت چهار سال (۱۳۷۹ – ۸۲) در تنها کلینیک فوق تخصصی ارجاعی اردبیل انجام شد. نتایج حاصل از اندوسکوپی بیماران شامل تعیین دقیق توپوگرافی سرطان های ناحیه کاردیا و جمع آوری اطلاعات کلی بیماران ثبت گردید و اطلاعات جمع آوری شده به کمک برنامه آماری SPSS نسخه ۱۰ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: از مجموع ۴۳۵۶ اندوسکوپی انجام شده، ۵۳۳ مورد سرطان معده و مری که تشخیص آنها از طریق پاتولوژی تایید شده بود وجود داشت. از ۲۴۲ مورد سرطان که در محل اتصال مری به معده قرار داشت، ۸۲ مورد (%۳۳.۹) در دیستال مری و E-G junction، ۱۳۰ مورد (%۵۳.۷) در ناحیه کاردیا و ۳۰ مورد (%۱۲.۴) در پروگزیمال معده قرار داشت. ۱۳۰ مورد تومورها (%۵۳.۷) در سمت راست کاردیا قرار داشتند و طبق طبقه بندی بورمن %۴۳.۸ آنها از نوع اولسرو انفیلتراتیو بودند.
نتیجه گیری: در تحلیل آماری، نوع و توپوگرافی سرطان با دیسفاژی، کاهش وزن و درد اپی گاستر ارتباط معنی دار آماری داشت (p<0.05)، همچنین بین انواع سرطان ها و توپوگرافی آنها نیز با طبقه بندی بورمن ارتباط معنی دار بود (p=0.001)، بنابراین انجام مطالعات بیشتر در جهت کشف علت سرطان های کاردیا در استان اردبیل پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: سرطان کاردیا، طبقه بندی بورمن، E-G junction

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.