بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی ۱۰MeV در سبزیجات خشک و ادویه‌ به روش EPR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی ۱۰MeV در سبزیجات خشک و ادویه‌ به روش EPR دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی ۱۰MeV در سبزیجات خشک و ادویه‌ به روش EPR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی ۱۰MeV در سبزیجات خشک و ادویه‌ به روش EPR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی ۱۰MeV در سبزیجات خشک و ادویه‌ به روش EPR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون هسته ای

تعداد صفحات :۸

در این طرح ابتدا نمونه هایی از سبزیجات و ادویه خشک انتخاب و پس از توزین دقیق، به جهت اهمیت جرم در پاسخ دستگاه EPR، تحت تابش باریکه الکترونهای۱۰MeV با دز جذبی معادل ۱۰kGyپرتودهی شد. پس از کالیبره کردن دستگاه، پارامترهای بهینه، ویژه ماده مورد بررسی تنظیم شدند. سپس نمونه ها در لوله مخصوص دستگاه قرار داده شده و طیف های EPR نمونه ها تهیه شدند و مورد مقایسه قرار گرفتند. در مرحله نهایی، به منظور بررسی میزان پایداری رادیکالها، اندازه گیریها در فاصله های زمانی مشخص تکرار شدند. همچنین اثرهای دما و رطوبت بر تغییر پاسخ EPR مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل، حاکی از کاهش میزان رادیکالهای آزاد با گذشت زمان و افت کامل آن پس از گذشت زمانی حدود دو ماه است. فرایندهای اعمال شده به هنگام استفاده از این مواد، به عنوان مثال در زمان طبخ، مانند حرارت دهی و افزایش رطوبت نیز موجب از بین رفتن کامل رادیکالهای آزاد در نمونه ها می شوند.

کلید واژه: روش EPR، دز تابش، پایداری رادیکالهای آزاد، باریکه الکترونهای ۱۰MeV، سبزیجات خشک، ادویه، اثر دما، اثر رطوبت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.