تغییرات اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک در اثر پرتو گاما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک در اثر پرتو گاما دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک در اثر پرتو گاما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک در اثر پرتو گاما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک در اثر پرتو گاما :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون هسته ای

تعداد صفحات :۹

به منظور بررسی حفاظت متقابل مواد غذایی که با هم پرتودهی می شوند، تحقیقات تجربی لازم برای بررسی اثرهای واقعی پرتو بر روی هر دسته از ترکیبات موجود در این مواد غذایی فرموله شده ضروری است. در این کار پژوهشی به بررسی اثر پرتوهای گاما بر روی تعدادی از اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک پرداخته شده و با تغییرات اسیدهای چرب مواد غذایی کامل مقایسه شده است. پرتودهی به وسیله دستگاه گاما سل ۲۲۰ با دزهای ۵/۰، ۵/۱ ، ۶، ۱۰، ۱۵، ۳۰، ۴۵ کیلوگری در دمای اتاق و در مجاورت هوا به عمل آمد و بعد از پرتودهی بلافاصله، تجزیه اسیدهای چرب به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) انجام گرفت. نتایج حاصل نشان می دهند که تغییرات اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک فرموله شده، بطور محسوسی کمتر از تغییرات اسیدهای چرب موجود در مواد غذایی کامل است.

کلید واژه: پرتودهی، حفاظت متقابل، اسیدهای چرب، کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا، مواد غذایی، اثرات شیمیایی پرتوها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.