بررسی اثر دگر آسیبی دو رقم کلزا بر شاخص جوانه زنی سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دگر آسیبی دو رقم کلزا بر شاخص جوانه زنی سویا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دگر آسیبی دو رقم کلزا بر شاخص جوانه زنی سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دگر آسیبی دو رقم کلزا بر شاخص جوانه زنی سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دگر آسیبی دو رقم کلزا بر شاخص جوانه زنی سویا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۳

از بین گیاهان مختلف، گیاه کلزا به عنوان یک گیاه زراعی شاخص، حاوی ترکیبات آللوشیمیایی بنام ترکیبات گلوکوزینولاتی است. که تنها در شرایط خاصی به محیط آزاد شده و بر جوانه زنی و رشد گیاهان اثر می گذارد. این ترکیبات توسط آنزیم میروزیناز هیدرولیز شده و ترکیبات سمی نظیر ایزوتیوسیاناتها، تیوسیاناتها و نیتریل را تولید می کند. تجربه نشان می دهد جوانه زنی بذر و رشد سویا درکشت آن بعد از برداشت کلزا کاهش می یابد. هدف از انجام این تحقیق بررسی میزان بازدارندگی عصاره آبی اندام هوایی و زیر زمینی دو رقم کلزا ( HyolaوPF ) و نیز عصاره پوسانده دو رقم در زمانهای مختلف بر شاخص جوانه زنی سویا (رقم گرگان ۳) می باشد تا از این طریق اختلاف موجود بین دو رقم کلزا و نیز توان بازدارندگی این ترکیبات در دو بخش هوایی و زیر زمینی مورد ارزیابی قرار گیرد. دو رقم کلزا (Hyola و PF)، تحت شرایط مزرعه ای کشت و در مرحله ۵ برگی اندام هوایی (برگ و ساقه) و اندام زیر زمینی دو رقم از یکدیگر تفکیک و پس از شستشو و خشکاندن در دمای اتاق،خرد شد. در مرحله بعدی ۵ گرم از نمونه خشک اندام هوایی و زیر زمینی جداگانه در ۱۵۰ میلی لیتر آب مقطر مخلوط و از هر قسمت عصاره آبی تهیه شد.سپس۵ میلی لیتر از هر عصاره روزانه و جداگانه به پتری دیشهای استریل حاوی ۱۰ بذر سویا اضافه و درصد جوانه زنی بذرها از روز سوم تا هفتم و نیز طول ریشه چه درپایان روز هفتم در دمای۲ ± ۲۴ درجه سانتی گراد محاسبه شد. مطابق با نتایج بدست آمده عصاره حاصل از اندام هوایی دو رقم اثر بازدارندگی معنی داری را بر درصد جوانه زنی سویا نسبت به ریشه نشان داد که این اثر در رقم Hyola بیش ازPF بود.در آزمایشی دیگر یک کیلو گرم از کل گیاه دو رقم با ۱۰ کیاو گرم خاک مزرعه مخلوط و از این مخلوط (پوسانده) سه بار با فاصله یک هفته نمونه برداری و از گل اشباع آن عصاره گیری سپس۵ میلی لیتراز هر عصاره روزانه و جداگانه به پتری دیشهای استریل حاوی ۱۰ بذر سویا (رقم گرگان۳ ) اضافه و درصد جوانه زنی بذرها از روز سوم تا هفتم و نیزطول ریشه چه در پایان روز هفتم در دمای ۲ ± ۲۴ درجه سانتی گراد محاسبه شد.نتایج نشان داد که پوسانده هفته اول دو رقم اثر بازدارندگی بیشتری بر درصد جوانه زنی و طول ریشه دارد. همچنین اثر پوسانده هفته اول رقم pF بر درصد جوانه زنی سویا بیش از رقم Hyola و بر رشد ریشه چه کمتر از Hyola بود.

کلید واژه: آللو پاتی، عصاره آبی، پوسانده کلزا، جوانه زنی، سویا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.