بررسی اثرات دمای محیط ریشه، اندازه‌ پیاز و جیبرلین بر اندام های زیرزمینی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات دمای محیط ریشه، اندازه‌ پیاز و جیبرلین بر اندام های زیرزمینی زعفران زراعی (.Crocus sativus L) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات دمای محیط ریشه، اندازه‌ پیاز و جیبرلین بر اندام های زیرزمینی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات دمای محیط ریشه، اندازه‌ پیاز و جیبرلین بر اندام های زیرزمینی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات دمای محیط ریشه، اندازه‌ پیاز و جیبرلین بر اندام های زیرزمینی زعفران زراعی (.Crocus sativus L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۸

در این تحقیق، اثر دمای محیط ریشه، اندازه پیاز و جیبرلین بر اندامهای زیرزمینی زعفران. با استفاده ازطرح اسپلیت پلات فاکتوریل در شرایط اتاقک رشد مورد مطالعه قرار گرفت. دمای محیط ریشه بعنوان فاکتور اصلی، در سه سطح (۲۰ و ۱۵ و ۱۰ درجه سانتی‌گراد)، ترکیب فاکتوریل از انداز‌ه پیاز در دو سطح (بزرگ و کوچک) و آغشته کردن پیازها با جیبرلین در دو سطح (غلظتهای صفر یا ۵۰۰ ppm) به عنوان فاکتورهای فرعی در نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد که پیازهای بزرگ تیمار شده با جیبرلین که در دماهای ۱۵ یا ۲۰ درجه سانتی گراد رشد کرده ‌بودند، تعداد ریشه و وزن تر وخشک ریشه آنها بیشتر از سایر پیازها بود. پیازهای درشتی که در دمای ۱۰ درجه سانتی گراد قرار داشتند، حداکثر تعداد جوانه فعال و پیازهای دختری را تولید کردند. کمترین تعداد جوانه‌های فعال در روی پیازهای مادری تیمار شده با جیبرلین به غلظت ppm 500 مشاهده شد. بیشترین وزن خشک تولید شده متعلق به پیازهای دختری حاصل از پیازهای درشتی بود که با جیبرلین آغشته شده و در ۱۰ درجه سانتی گراد رشد کرده بودند. بنابراین دماهای ۱۵ و۲۰ درجه سانتی گراد در مراحل اولیه رشد و دمای ۱۰ درجه سانتی گراد در مرحله پایانی رشد، می‌توانند وزن وتعداد پیازهای دختری را در گیاه زعفران افزایش دهند.

کلید واژه: اندازه پیاز، جیبرلین، دما، زعفران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.